'Yalçın: ''kayısı mutlaka tratejik bir ürün olarak değerlendirilmelidir'''
Malatya Bağımsız Milletv
Malatya Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali YALÇIN 7 Haziran seçimleri kapsamında Şire Pazarı Esnafı ve Türkiye Futbol Antrenörleri Derneğini ziyaret etti. "Kayısı mutlaka stratejik bir ürün olarak değerlendirilmelidir" Bağımsız Milletvekili Adayı Dr. Ali YALÇIN; " Bir ülkeye ait ve belli bir yer ile adı zikredilen bir değer varsa bunun STRATEJİK önemi büyüktür.
Kayısı Türkiyemizde Malatya ile zikredilmektedir ve stratejik önemi büyüktür. Sırf siyaset ve politik bir dil ile güya sahip çıkılıyormuş gibi bir yaklaşım bugüne kadar iflas etti. Bundan dolayı ulusal ve doğru bir politika ile kayısımıza mutlaka ama mutlaka stratejik bir kimlik kazandırılmalıdır. YALÇIN; bugüne kadar mevcut siyasiler sadece halka tutmadıkları vaatleri verdiler. Biz bir değişimin ve dönüşümün tarafı olarak Kayısımıza ülke bazında değer kazandırmak için halkımız, üreticimiz ve esnafımız ile bir olarak çözüm bulacaklarını söyledi.
Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Başkanı Nihat Bayındır, YALÇIN'ın derneklerine yapmış olduğu ziyaretten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Bayındır, Derneğin Malatya Şubesi olarak adayımız Dr. Ali Yalçın'a başarılar diledi. "Duruşlarımız ilkeli, eleştiri gerekçelerimiz haklı ise doğru istikametteyiz demektir" Dr. YALÇIN, "Duruşlarımız ilkeli, eleştiri gerekçelerimiz haklı ise; beraber olduğumuz arkadaşlarımız da mesajımızın daha iyi anlaşılması ve daha güçlü verilmesi için bir değer ifade ediyorsa doğru istikametteyiz demektir" açıklamalarında bulundu.
Bakmadan Geçme





