casino siteleri

Yardımlar için Whatsapp hattı oluşturulmalı

Gündem Düzenleme Tarihi : 01 Ocak 1970 02:00 Haber Girişi : 07 Nisan 2020 23:22
Yardımlar için Whatsapp hattı oluşturulmalı
Yardımlar için Whatsapp h

Malatya Yeşilyurt Tecde mahalle muhtarı Ali Yiğit 2 inci ekonomik paketten faydalanacak olan vatandaşlar için Whatsapp Hattı oluşturlularak muracatların bu hat uzerinden yapılması halinde  ihtiyaç sahibi vatandaşlar kolaylıkla muracat yapabilirler dedi.

Deprem konutları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomik tedbirler kapsamında açıklanan 2 inci ekonomik paket kapsamında 2 milyon 100 bin haneye daha yardım yapılacağını, ihtiyaç sahibi ailelerin Kaymakamlıklara muracat etmesi açıklamasınin ardından  ihtiyaç sahibi bir çok vatandaş Ilçe sosyal Yardımlaşma Vakfı onunde kuyruk oluşturdu sosyal mesafenin sağlanamaması ve oluşan yoğun kalabalıklar nedeni ile  vatandaşların telefonla isimlerini yazdırmaları istendi..

Muhtar Yiğit sözlerini şöyle sürdürdü..

Binlerce vatandaş bir telefon numarasına yönlendirildi.

Yoğunluk nedeni ile telefona ulaşamadıklarını söyleyen vatandaşlar muhtarları arayarak muracat etmede sıkıntı yaşıyoruz biz nasıl muracat edeceğiz diyerek biz muhtarları aramaktalar.

WHATSAPP HATTI OLUŞTURULMALI

Muhtar Yiğit Yetkililere oneride bulunarak sozlerini şöyle surdurdu.. Binlerce kisinin aynı telefon numarasına ulaşarak muracat yapması imkansız gibi gözukmektedir.

Sosyal Yardımlaşma Vakıfları Whatsapp hattı oluşturmalı.oluşturulan  telefon nosuyla birlikte   istenen şartlar yayınlanmalı ihtiyać sahibi olan kişiler Whatsapp hattından isim,TC Kimlik no adres yazarak müracatları alınır..

Alınan muracatlar çıktı halinde alınarak gerekli incelemesi hızlı bir şekilde yapılabilir.

Aksi halde bir telefon uzerinden muracatların alınması haftalar veya aylar surebilir.

Her ilçe kendine ait bir Whatsapp hattı oluşturarak sureci hızlandırabilirler.

YouTube Haber arası

Ihtiyaç sahibi vatandaş Whatsapp hattı uzerinden hem sokağa çıkmaz hemde kolaylıkla muracatını yapabilir..