Yarı çıplak halde ölü bulunan çocuğun kimliği belli oldu

Asayiş Haber Girişi : 04 Kasım 2022 21:02
Yarı çıplak halde ölü bulunan çocuğun kimliği belli oldu
Yarı çıplak halde ölü bulunan çocuğun kimliği belli oldu

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde boş bir arazideki havuzun kenarında yarı çıplak halde bulunan cesedin, 3 gündür kayıp olan 10 yaşındaki Miraç Turan'a ait olduğu belirlendi. Bugün defnedilen çocuğun ölüm nedeni ise henüz belirlenemedi.

Sanal Instagram haber içi


Olay, dün akşama doğru Karşıyaka Mahallesi Arıkent Mezarlığı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, boş bir arazideki havuz kenarında yarı çıplak şekilde bir çocuk cesedi gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

İhbarın ardından olay yerinde güvenlik önlemleri alan polis ekipleri incelemelerde bulundu. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından yapılan incelemeler sonucunda öldüğü belirlenen 10 yaşlarındaki çocuğun üzerinden kimlik çıkmazken, cenazesi otopsi için Kahta Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan inceleme ve araştırma sonucunda cesedin 3 gündür kayıp olan Miraç Turan’a ait olduğu belirlendi.


Çocuğun yapılan otopsisinde ölüm nedeni belirlenemezken, cesette herhangi bir darp, kesici alet ya da kurşun izine rastlanmadığı öğrenildi. Turan'ın cenazesinin kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Burada yapılan inceleme ve alınan örneklerin ardından Turan'ın cenazesi defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.


Cenaze, Arıkent Mezarlığında defnedilirken kesin ölüm nedenin ortaya çıkacağı adli tıp raporunun ise 20 gün içerisinde tamamlanması bekleniyor.

İlhan içen  haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.