Yeni Malatyaspor Adem Büyük ile sözleşme uzattı

Spor Haber Girişi : 11 Eylül 2021 11:52
Yeni Malatyaspor Adem Büyük ile sözleşme uzattı

Yeni Malatyaspor, golcü isim Adem Büyük´ün sözleşmesini 2024´e kadar uzattığını açıkladı.

Sanal Instagram haber içi

 


Yeni Malatyaspor, tecrübeli golcüsü Adem Büyük´ün sözleşmesini 2024 yılına kadar uzattığını duyurdu. 2017 yılında Kasımpaşa´dan bedelsiz olarak Yeni Malatyaspor´a gelen 34 yaşındaki golcü isim Adem Büyük, bu süre zarfında 10 gol ve 7 asistlik performans sergiledi. 2019-2020 sezonunda Galatasraya´a transfer olan Büyük, 1´i Şampiyonlar Ligi olmak üzere toplamda 11 gol 1 asistlik performans ile takımına katkı sağlamıştı. Galatasaray serüveninin ardından Yeni Malatyaspor´a tekrar geri dönen ve 2020-2021 sezonunda 19 gol ve 3 asist ile takımına katkı sağlayan deneyimli oyuncu, takımının geçen yılki performansında da önemli bir pay sahibi oldu.

 

İlhan içen  haber arası


Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek´in katılımı ile İstanbul´da gerçekleşen imza töreni ile ilgili kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Profesyonel futbolcumuz Adem Büyük´ün sözleşmesi 31 Mayıs 2024 tarihine kadar uzatılmıştır. Adem Büyük´e ve kulübümüze hayırlı olmasını temenni ediyor, asil formamız altında başarılarla dolu maçlar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.