casino siteleri

Yeni Malatyaspor´da 2 pozitif vaka

Spor Haber Girişi : 24 Kasım 2020 13:02
Yeni Malatyaspor´da 2 pozitif vaka
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu´nda yarın sahasında Etimesgut Belediyespor´u ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor´da yapılan rutin testlerde 2 futbolcuda daha korona virüse rastlanıldı.

Sarı-siyahlı takımda, böylece daha önceki bir oyuncuyla birlikte toplam pozitif sayısı 3´e yükseldi.

YouTube Haber arası


Yeni Malatyaspor Kulübü´nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, tüm futbolcu, teknik heyet ve çalışanlara yapılan rutin korona virüse testleri sonucunda 2 futbolcuda korona virüs tespit edildiği belirtildi.
Daha önce de bir futbolcuda daha çıkan virüsle birlikte takımda toplam pozitif oyunsu sayısı 3 futbolcu oldu. Söz konusu futbolcuların evlerinde tedavilerinin sürdüğü belirtildi.

Etimesgut Belediyespor maçı hazırlıkları tamamladı
Öte yandan 25 Kasım Çarşamba günü Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu´unda Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor´da hazırlıklar tamamlandı. Bugün yapılan son idmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayan sarı-siyahlılar, maç saatini beklemeye başladı. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu´nun Etimesgut Belediyespor karşısında sahaya ligde oynatmadığı oyuncularla çıkması bekleniyor.
Yeni Malatyaspor´un, Etimesgut Belediyespor müsabakasına şu 11´le çıkması bekleniyor:

"Ertaç - Murat, Wallece, Erkan, Zeki - Ahmet, Yusuf, Mustafa Eskihellaç- Kubilay, Umut"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.