casino siteleri

Yeni Malatyaspor´da Fenerbahçe hazırlıkları sürüyor

Spor Haber Girişi : 06 Nisan 2021 17:35
Yeni Malatyaspor´da Fenerbahçe hazırlıkları sürüyor
Süper Lig´in 33. haftasında Fenerbahçe´yi konuk edecek olan Yeni Malatyaspor´da hazırlıkları Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde sürüyor.
8 Nisan Perşembe günü saat 19.00´da sahasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri´nde çalışmalarına devam ediyor. Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde gerçekleştirilen koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda sakatlığı bulunan Zeki Yavru takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Sarı-siyahlılar, sakatlığı süren Olcay Şahan ile korona virüs testi pozitif çıkan 4 futbolcudan yoksun hazırlıklarını sürdürürken, Fenerbahçe ise hazırlıklarını tamamlayarak 7 Nisan Çarşamba günü akşam saatlerinde Malatya´da olacak.
Sezonun ilk yarısını 27 puan ile kapatan Yeni Malatyaspor´da Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılmasının ardından teknik direktörlüğe İrfan Buz getirilmişti. Ligde 11 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Malatya temsilcisi, ikinci yarıda oynadığı 10 karşılaşmada sadece 5 puan toplayabildi.
Küme düşme hattında gün geçtikte yaklaşan sarı-siyahlılar, geride kalan haftada deplasmanda Medipol Başakşehir´e 3-1 yenilerek 14. sıradan 16´ıncı sıraya geriledi.