casino siteleri

Yeni Malatyaspor´da Sadık Çiftpınar şoku

Spor Haber Girişi : 29 Ekim 2021 15:16
Yeni Malatyaspor´da Sadık Çiftpınar şoku
Yeni Malatyaspor´da Sadık Çiftpınar şoku

Süper Lig´in 11. haftasında deplasmanda Kasımpaşa´ya konuk olacak olan Yeni Malatyaspor´da Sadık Çiftpınar şoku yaşandı. Antrenmanda sakatlanan Sadık´ın Kasımpaşa maçı kadrosundan çıkarıldığı açıklandı.

YouTube Haber arası


Deplasmanda Kasımpaşa ile mücadele edecek olan Yeni Malatyaspor, maç öncesi bugün İstanbul´a giderken kulüp doktoru Cahit Günaydın yaptığı açıklamada Sadık Çiftpınar´ın antrenman sakatlağı sonucu sağ üst arka adalesinde zorlanma tespit edildiğini ve tedavisine başlanıldığını belirtti. Günaydın, yapılan değerlendirmede Sadık Çiftpınar´ın 1 hafta ile 10 gün sahalardan uzak kalmasının öngörüldüğünü de açıkladı.


Sarı-siyahlılar seri peşinde


Öte yandan ligin 11. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Kasımpaşa maçını da kazanarak çıkışını sürdürmek istiyor.


Sarı-siyahlı ekip Cumartesi saat 13.30´da deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçında yeni Teknik Direktörü Sumudica ile 3´te 3 yapmanın peşinde. Daha önce Süper Lig´de çıktığı son iki maçı da kazanan Doğu Anadolu ekibi, Kasımpaşa maçında galip gelerek yoluna moralli devam etmek istiyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.