casino siteleri

Yeni Malatyaspor hakkında şok iddia

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 12 Ağustos 2020 21:36 Haber Girişi : 12 Ağustos 2020 21:42
Yeni Malatyaspor hakkında şok iddia
Yeni Malatyaspor hakkında şok iddia

Yeni Malatyaspor Adil Gevrek başkanlığındaki yönetimle son 5 sezondur başarılarla dolu bir kariyer sergiledi. Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Yeni Malatyaspor ligde geçen 5 sezonun aksine kötü bir performans sergiledi.
Alınan kötü sonuçlarla beraber bazı siyasiler vakit kaybetmeden kulüp başkanı hakkında olumsuz söylemlerde bulundu. 

YouTube Haber arası

Oysa kulüp başkanı Adil Gevrek yönetiminde Yeni Malatyaspor’un 4,5 sezonluk başarısı bir kenarda bırakılıp sadece son yarım sezonluk başarısızlığı üzerine siyasi cephe oluşmuş ki bu tablo tek başına pek çok soru işaretleri barındırıyor. 

Ne var ki, kamuoyunun bilgilendirilmesi gereken önemli konular olduğunu gösteren gelişmelerin geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında yaşanması ise dikkat çekici boyutta.

Alınan duyumlara göre bazı siyasi temsilciler geçtiğimiz sezonun ikinci yarısının hemen başında kulüp başkanı hakkında olumsuz söylemlere başlamış ve bir kamuoyu oluşturulmaya çalışılmış. Henüz ikinci yarı maçları başlamamışken kulüp başkanlığı için siyasilerin bazı isimlere kulüp başkanlığı da dahil olmak üzere bazı sözler verdiği iddia ediliyor. 

İddialar sonucunda cevaplanması gereken sorular şu şekilde sıralanabilir:
- Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısının başında ve ortasında kulüp başkanlığı için kime söz verildi? 
- İkinci yarının ortalarında kulübü mali açıdan denetlemek için kulüp yönetiminden habersiz kimler görevlendirildi? 
-  Kulüpteki başarısızlığı devam ettirmek için Futbolcular yönlendirildi mi? 
- Adil Gevrek'in bahsettiği arkamızdan hançerlendik sözü siyasilere yönelik bir sitem midir?
- Adil Gevrek ne oldu da bir anda siyasiler tarafından istenmeyen başkan ilan edildi ve bu yönde kamuoyu oluşturuldu?

- Divan Kurulu üyesi olmayan hangi gazeteciler ve hangi amaçla Divan toplantısına çağırıldı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • avukat 14 Ağustos 2020 10:30

    Karanlığa silah sıkmak gibi ortaya soru soruyorsunuz. Soruları, iddialarınıza göre soruyorsunuz. Temel kural şudur: Müddei (İddia eden) iddiasını ispat etmekle yükümlüdür. lafı ağzınızda eveleyip gevelemeyin. Bildiğiniz ve ispat edebileceğiniz bir şey varsa söyleyin.

  • Duhan 13 Ağustos 2020 05:52

    Yani Adil gevrek başarılı olduda siyasetçileri engelledi sergen yalçını siyasilermi kovaladı kemal öndeş ve hikmet kahramanı siyasilermi getirdi Bu adamın yalnışlarına kılıf bulmek isteniyor tamam bu adam 4.5 yıl başarılı olmuştur lakin yarım sezonda çuvalamış.peki Adil gevreği kim getirdi Ahmet çakır getirmesini en büyük desteğ vermedilermi niye adamın gitmesi için uğraşsınlar ortada bir başarısızlık var siyasilere mal edilmesin.Takımın 60 milyon borcu var bu borcu nasıl ödeyecek ve transfer nasıl yapacak durum bunu gösteriyor ki korkarım akibetide malatyaspor gibi olacak borçlar yüzünde takım biter.

  • Suat 12 Ağustos 2020 22:07

    Adil gerzek yaptığını kimse yapmadı.Alexiç guilerme sadık azubike adem büyük gibi futbolcuları sattı.Takım küme giderken bifoumayı sattı.Kısacası malatyayı sattı.Şimdi kalkmış ihanete uğradık diyor,ihanet eden kendisi istenmiyorsun onurun varsa istifa et