• Haberler
  • Spor
  • YENİ MALATYASPOR KAYSERİ´YE 6 EKSİLE GİTTİ

YENİ MALATYASPOR KAYSERİ´YE 6 EKSİLE GİTTİ

Yarın deplasmanda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak PTT 1. Lig ekiplerinden Alima Yeni Malatyaspor, Kayseri’ye 6 oyuncusundan yoksun gitti. 
Yarın saat 19.00’da başlayacak maçın son çalışmasını yaptıktan sonra kara yoluyla Kayseri’ye giden sarı-kırmızılılarda, kasık sakatlığı bulunan Hüseyin Kar, bilek ağrısı çeken İrfan başaran, sağ arka adalesinde esneme olan Ali Sakal, dizinde ödem oluşan Guidou Koçer ve ameliyat olan Akpabio Kayseri deplasmanına götürülmedi.
18 kişilik kadroyu tamamlayabilmek için alt yapıdan Hamdullah Sincar ve Hakan Bezci’nin de Kayseri kafilesine dahil edildikleri belirtildi.
Play-off yolunda seri galibiyetler alarak kalan 6 haftayı kayıpsız geçmeyi hedefleyen sarı-kırmızılı takımda teknik heyetin morali eksik oyuncuların çokluğundan dolayı bir hayli bozuldu.
Sedat Ağçay’ın da sarı kart cezalısı olması nedeniyle forma giyemeyeceği karşılaşmada Azubuike, Mba ve gurbetçi oyuncu Serhat Ayvaz’a ‘hazır olun’ talimatı veren teknik patron İrfan Buz, son yapılan antrenmanda bu oyuncularla saha ortasında özel olarak ilgilendi.
Kayseri Kadir Has Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak Kayseri Erciyespor - Alima Yeni Malatyaspor karşılaşmasını İzmir Bölgesi hakemlerinden Kutluhan Bilgiç yönetecek.

WhatsApp İhbar Hattı
0 552 717 08 44
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!

Bakmadan Geçme

Malatya Sanal Haber - Bizi Sosyal Medyada Takip Edin!