Yeni Malatyaspor, Konyaspor karşısında 3 puan arayacak

Spor Haber Girişi : 19 Şubat 2021 17:58
Yeni Malatyaspor, Konyaspor karşısında 3 puan arayacak
Süper Lig 26. Haftasında sahasında Konyaspor´u ağırlayacak olan Yeni Malatyaspor, sahadan 3 puanla ayrılarak 5 haftalık galibiyet özlemine son vermek istiyor.
20 Şubat Cumartesi saat 16.00´da Yeni Malatya Stadyumu´nda oynanacak karşılaşma öncesi Nurettin Soykan Tesisleri´ndeki hazırlıklarını sürdüren Yeni Malatyaspor´da keyifler yerinde. Futbolcuların idmanda oldukça neşeli olduğu gözlemlenirken, Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu nezaretinde hazırlıklarını tamamlayan sarı-siyahlılar, maç saatini beklemeye başladı.
Sarper Barış Saka´nın düdük çalacağı karşılaşmada 5 haftadır galibiyete hasret kalan Yeni Malatyaspor, 3 puan alarak sahadan gülen taraf olarak ayrılmak istiyor. Yeni Malatyaspor´da Konyaspor maçı öncesi sakat ve cezalı oyuncu bulunmazken, Konyaspor´da Marin Anicic, Alper Uludağ ve cezası bulunan Adil Demirbağ´ın kadroda yer alamayacak.
Ligde şu ana kadar topladığı 30 puan ile 10´uncu sırada yer alan Malatya temsilcisi, sahadan galip ayrılarak hem kötü gidişata son vermek istiyor hem de ligde üst sıralara tırmanmak istiyor.