casino siteleri

Yeni Malatyaspor Önümüzdeki Haftalardan Umutlu

Spor Haber Girişi : 26 Ağustos 2015 16:08
Yeni Malatyaspor Önümüzdeki Haftalardan Umutlu
PTT 1. Lig takımı Yeni Ma


Geçen hafta deplasmanda oynadıkları ve 0-0 berabere kaldıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirten Pilten, hafta sonu sahalarında oynayacakları Alanyaspor maçında iyi bir sonuç almak istediklerini söyledi.
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında takımın ortaya koyduğu oyunun kendilerini memnun ettiğini kaydeden Pilten, “Ligin ilk maçında sahamızda oynadığımız 1461 Trabzon müsabakasında hazır bir görüntü ortaya koyamadık. Ancak buna rağmen o maçı berabere bitirebilirdik. Bu haftaya baktığımızda ise takımımızda bir yükselişin olduğu açık bir şekilde gözlendi. Rakibi karşısında çok isteyen, galibiyet arayan bir Yeni Malatyaspor vardı sahada. Tabi henüz ligin ilk haftaları, takımların form tutmamaları için belli bir süre gerekiyor. Ben takımın daha iyi duruma geleceğine inanıyorum. Özelikle yabancı oyuncularımızın yavaş yavaş uyum sağladıklarını görüyorum. Onların da tam anlamıyla uyum sürecini atlatmaları halinde ortaya izlerken keyif veren bir takım çıkacaktır. Yeni Malatyaspor bu ligde güzel işler yapacaktır. Buna taraftarımız inansın lütfen” dedi.
“TRASFER YAPMAK İÇİN TRANSFER YAPILMAZ”
Transfer çalışmaları hakkında da bilgiler veren Pilten, transfer döneminin son gününe kadar her an için yeni oyuncular kadrolarına katabileceklerini ifade etti.
Selim Pilten, “Ligin ilk 2 haftası itibariyle oynadığımız maçlara bakıldığında hocamızın eksik gördüğü bölgeler oldu. Bunu başkanımız ve yönetim kurulumuzla paylaştı. Başkanımız Sayın Adil Gevrek transfer görüşmelerini sürdürüyor. Transfer döneminin son gününe kadar her an için yeni oyuncular kadromuza katabiliriz. Şu anda görüşme halinde olduğumuz oyuncular var. Tabi transfer yapmak için transfer yapılmaz. Eğer istediğimiz gibi oyuncular bulamazsak transfer hiç yapmayız” diye konuştu.
Bu hafta sahalarında oynayacakları Alanyaspor karşılaşması ile birlikte taraftarın takıma olan özleminin sona ereceğini belirten Pilten, bütün Malatyalı futbolseverleri Alanya maçına davet etti.
“PASSOLİG BAŞVURULARI SON GÜNE BIRAKILMASIN”
Şu ana kadar 4 bine yakın Passolig başvurusu yapıldığını ve bu sayının yetersiz olduğunu kaydeden Pilten, “Bu haftaki Alanya maçıyla birlikte özlem sona eriyor. Nihayet taraftarımız takımına kavuşuyor. Umarım güzel bir kavuşma olur İnönü Stadı’nda. Passolig alan taraftarlarımız bu maçı seyredebilecek. Şuan sayının 4 bine yaklaştığını biliyorum. Malatyalı futbolseverler bu konuda biraz duyarlı olsunlar lütfen. Passolig başvurularını son güne bırakmasınlar. Eğer başvuruyu son güne bırakırlarsa sıkıntı yaşayabilirler. Biz PTT 1. Lig’deki ilk seyircili maçımızda taraftarımızın yanımızda olacağına inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

YouTube Haber arası