casino siteleri

Yeni Malatyaspor, Stevie Mallan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Spor Haber Girişi : 18 Temmuz 2021 11:33
Yeni Malatyaspor, Stevie Mallan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı
Yeni Malatyaspor, Stevie Mallan ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Yeni Malatyaspor, geçtiğimiz sezon İskoçya Ligi´nden kiralık olarak takıma gelen orta saha oyuncusu Stevie Mallan ile 2 yılık sözleşme imzaladı.

Deprem konutları


Yeni Malatyaspor´da yeni sezon hazırlıkları Bolu´da devam ederken transfer çalışmaları da sürüyor. Geçtiğimiz yıl İskoçya 1. Lig ekiplerinden Hibernian´da forma giyen 25 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Stevie Mallan´ı devre arasında kiralık olarak alan sarı-siyahlılar, başarılı oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüp Başkanı Adil Gevrek´in İstanbul´daki ofisinde gerçekleşen imza töreni ile ilgili Yeni Malatyaspor Kulübü´nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamasında, "Geçtiğimiz sezon kulübümüzde kiralık olarak forma giyen Stevie Mallan ile 2 yıllık sözleşme imzalamış bulunmaktayız. Hoş geldin Stevie" ifadelerine yer verildi. Süper Lig´de sezonunun 2. yarısında sarı-siyahlı takıma gelen İskoç oyuncu Mallan çıktığı 17 maçta 2 gol kaydetti.

YouTube Haber arası


Sağlık kontrolünden geçen Mallan´ın Teknik Direktör İrfan Buz yönetiminde Bolu Abant´ta süren kampa katılacağı öğrenildi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.