Yeni partiye geçiyor

Siyaset Düzenleme Tarihi : 10 Kasım 2020 14:42 Haber Girişi : 10 Kasım 2020 14:44
Yeni partiye geçiyor
Seçimde Ağbaba ile kavga etmişti yeni partiye geçiyor

CHP'nin Büyükşehir belediye başkan adayı Av. Soner Gökçe, Mustafa Sarıgül'ün oluşturduğu Türkiye değişim hareketine gitti.

Sanal Instagram haber içi

 

Malatya Söz Gazetesi’nde Onay Ozan’ın haberine göre 2019 yerel seçimlerinde CHP'nin Malatya büyükşehir belediyesi adayı Avukat Soner Gökçe, Mustafa Sarıgül'ün oluşturduğu ve partileşme süreci içerisinde olan Türkiye değişim hareketinde yer alacağı bildirildi. Malatya'da avukatlık ve siyasi kimliğiyle tanınan, bir dönem Anavatan partisinde il başkanlığı yapan ve son olarak da 2019 yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Malatya büyükşehir belediye başkan adayı olarak yarışa giren Av. Soner Gökçe'nin partileşme sürecinde olan ve Mustafa Sarıgül'ün öncülüğünü yaptığı Türkiye değişim hareketinde yer alacağı, parti tamamlanma sürecinde de genel başkan yardımcısı olarak görev yapacağı siyasi kulislere yansıdı.  

 

Hatırlanacağı üzere Belediye Başkanlık seçim  döneminde  Kayısı Haber Genel yayın Yönetmeni Mahir Temur Soner Gökçe ve Veli Ağbaba’nın kavga ettiğini iddia etmiş Ağbaba’da bu iddiaları doğrulayıcı açıklamalarda bulunmuştu.

 

Mahir Temur köşe yazısında Seçime 25 gün kala CHP'nin Hekimhan adayı Turan Karadağ, seçim ofisi açılışı için bizzat İYİ Parti'den Cem Parlak'ı ve İYİ Partili birkaç yöneticiyi davet eder.
CHP'nin ittifak ortağı İYİ Partili Cem Parlak ve yöneticiler Hekimhan'a gider.


Veli Ağbaba, İYİ Parti'nin seçim aracını görünce küplere biner “Bunların burada ne işi var” tarzı konuşma yapar yüksek sesle.
Bunu duyan hem CHP'nin Büyükşehir adayı Soner Gökçe hem de bizzat davet eden Hekimhan adayı Turan Karadağ tepki gösterir Veli Ağbaba'ya.


Soner Gökçe'nin seçim otobüsüne geçerler ve tartışma orada da devam eder. Diye köşesine kavgayı taşımıştı.

 

İlhan içen  haber arası

Veli Ağbaba Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti'ni (MGTC) ziyaretinde “Kendi içimizde zaman zaman kavgalarda olur, mutluluklar da. Bunları basının önünde tartışmak doğru değil” açıklamasında bulunmuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.