Yeşilyurt Altın Çağını Yaşıyor

Malatya Haber Girişi : 07 Mayıs 2022 21:10
Yeşilyurt Altın Çağını Yaşıyor
YEŞİLYURT, YAPILAN HİZMETLERLE ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR

YEŞİLYURT, YAPILAN HİZMETLERLE ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR

Sanal Instagram haber içi

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un bölgenin parlayan yıldızı konumuna geldiğini belirterek, Yeşilyurt yapılan hizmetlerle “altın çağını yaşıyor” dedi.

Yeşilyurt’un tarihi kimliği, kültürü ve tabiat güzelliklerine değer katacak çok özel yatırımlarda bulunduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Hepimizin tek gayesi, memleketimize, kentimize ve ilçemize en güzel hizmetlerin gelmesini sağlamaktır.

 

Tarihsel ve kültürel hazineleriyle, havası ve suyuyla, doğal zenginlikleriyle, gelenek ve görenekleriyle çok zengin bir kültüre sahip Yeşilyurt’umuzun var olan güçlü potansiyelini ön plana çıkartacak, değer katacak ve bu zenginlikler üzerinde geleceği inşa etmek adına var gücümüzle çalışıyoruz. Hayata ve insana değer katan, hemşerilerimizin yaşam standartını yükseltecek projeleri her zaman ön plana alıyoruz. Bize emanet edilen görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Temel belediyecilik hizmetleri dışında 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını giderecek yatırımlarımızın sayısını her geçen gün artırmaktayız. Sosyal belediyecilik hizmetlerinde bölgesinde takip edilen bir ilçe olduk. İlçede 3 yıl önceki Yeşilyurt ile şimdiki Yeşilyurt arasında hizmet noktasında çok önemli bir mesafe kat ettiklerini belirten Başkan Çınar, “Bugün 3. yılımızı geride bırakıyoruz. Göreve talip olduğumuzdaki amacımız değişmedi, tek amacımız vatandaşlarımızı daha huzurlu bir Yeşilyurt’ta, mutlu bir şekilde yaşatmaktır. Değerli hemşerilerimizle gönül bağımızı hiç koparmadık. Her zaman diyalog kurarak fikir ve önerilerini alarak birçok projeye birlikte imza attık. 

 

Ekip ruhu ile hareket ederek çalıştıklarını söyleyen Başkan Çınar, “Vatandaşlarımızın hayır duaları ile 3 yıldır Yeşilyurt’umuza çok güzel hizmetler yapmaktayız. Sosyal Belediyecilik Uygulamalarında; Kültür-Sanat, Gençlik, Spor, Sağlık, Eğitim ve Kentsel Dönüşüm de ilçeye vizyon kazandıran adımları kararlılıkla attık. Gördüğümüz her eksiği düzeltmeye, daha iyisini yapmaya çalışıyoruz. Yeşilyurt’umuzu cazibe merkezi haline getirdik yaşam standartlarını en üst düzeye çıkararak “ Mutlu İnsanların Şehri” olan Yeşilyurt’umuzu bölgenin parlayan bir yıldızı konumuna getirdik.

İlhan içen  haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.