casino siteleri

Yeşilyurt Belediyesi´nden açıklama

GENEL Haber Girişi : 11 Nisan 2021 22:53
Yeşilyurt Belediyesi´nden açıklama
Yeşilyurt Belediyesi´nden açıklama

Yeşilyurt Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Almanya´ya geziye giden 45 kişiden 43´ünün geri dönmemesi olayı ile ilgili idari soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Deprem konutları


Yeşilyurt Belediyesi Basın Müdürlüğü´nce basın mensuplarına gönderilen açıklamada, bahse konu gezi ile ilgili belediye meclisinde gurubu bulunan tüm siyasi partilerin oy birliği ile inceleme gezisinin düzenlendiği ifade edildi.

YouTube Haber arası


Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
"Son günlerde bazı basın-yayın organları ve sosyal medya mecralarında belediyemiz ile ilgili paylaşılan iddialar hakkında açıklama yapılması zorunluğu doğmuştur. 4 Şubat 2020 tarihinde belediye meclisimizde gurubu bulunan tüm siyasi partilerin (AK Parti, MHP, CHP) meclis üyelerinin oy birliği ile aldıkları karar doğrultusunda Almanya´nın Hannover kentine çevreye duyarlı bireyler yetiştirmek konusunda örnek çalışmaların incelenmesi için gezi düzenlenmiştir. Söz konusu geziye katılan şahısların yurda dönüşü ile ilgili idari soruşturma sürmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur"

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Malatyali 14 Nisan 2021 02:45

    Ak Parti üyesi olarak söylüyorum , bu ne dangalaklık yav.. Belediyenin ismini kullandırtarak fetöcülerimi pkk lılarımı kaçırdılar. başkan bunun altından zor kalkarsın. siyasete veda etmiş gibi oldun..

  • Barış ö. 12 Nisan 2021 15:12

    Chp’nin 4 mhp nin ise 1 meclis uyesi var mecliste. Akp nin istediginin disinda bir seçim yapilamaz mecliste.

  • Doğruya doğru 12 Nisan 2021 11:40

    Çok ciddi bir olay. Üzerine layıkıyla gidilmeli. Hey Malatya kimlerin elinde yönetiliyorsun. Yazık valla çok yazık. Bunlara oy verirsem bir daha namerdim.

  • Rami izollu 12 Nisan 2021 09:41

    Bu olay malatya bb de olsa idi kıyamet koparmıştınız.

  • Lütfi Aksaç 12 Nisan 2021 00:21

    Şimdiye kadar neredeydiniz. Olay açık a çıkınca mı aklınıza geldi.