casino siteleri

Yeşilyurt Büyükşehir’i protesto etti

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 28 Ekim 2020 20:16 Haber Girişi : 28 Ekim 2020 20:19
Yeşilyurt Büyükşehir’i protesto etti
Yeşilyurt Büyükşehir’i protesto etti

Malatya Büyükşehir Belediyesi ile  Yeşilyurt Belediyesi arasında yine  afiş krizi yaşandı.

YouTube Haber arası

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın önderliğinde Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Nalçacı tarafından organizasyonu yapılan Cumhuriyet Voleybol Kupasına Çamlıca Spor, Arapgir Spor, Yeşilyurt Spor ve 14 Mart Spor takımları katıldı.

Merkez Spor Salonu’nda ilk günün galip gelen takımları, ikinci gün Cumhuriyet Kupası’nı kazanmak için Finalde karşı karşıya geldiler.

 

Yeşilyurt Spor ile Çamlıca spor finalde karşı karşıya geldiler. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar spor salonuna bir afiş asarak turnuvaya katılan tüm sporculara başarılar diledi. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın spor salonuna astığı afişi indirmesi iki belediyeyi karşı karşıya getirdi. Tartışmalar maç öncesi başladı ve Başkan Mehmet Çınar’ın afiş indirildi. 

Yeşilyurt Belediyespor Çamlıca Spor’u 3 0 mağlup ederek kupayı almayarak Büyükşehir’in bu tutumunu protesto ettiler.

 

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın  personellerine yaptığı teşekkür konuşmasında Cumhurbaşkanımız, ‘Hiç kimseye ayrım yapmayın’ ‘Kucaklayın, ötekileştirmeyin’ açıklamasından sonra Başkan Çınar'ın afişinin kaldırılması hayretle karşılandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Malatyalı İhsan 30 Ekim 2020 00:03

    Ya tamam gözünüz görmüyor anladım da Burun deliklerinizde mi görmüyor? Bu haberde bile yukarıda paylaşılan fotoğraflarda yer alan iki dev gibi afiş birbirinden farklı görmüyor musunuz? Yani neymiş 2 tane büyük boy afiş var ortada, ve salonun 1 köşesi yetmemiş, dört bir tarafını afişlerle doldurmaya çalışılmış. Ben olsam bende kaldırırım. Dikkat edin, 1. afişte sporculara başarılar diliyor, 2. afişte ise takımı tebrik ediyor. Yani adam salona 1. dev gibi afiş asmış, Yetmemiş 2. olan o büyük afişi de sonradan diğer tarafa asmaya çalışmış, Haber fotoğraflarını inceleyin. Lütfen, eksik haber ve bu eksikliğiyle de yanlı habere dönüşen yazılar kaleme almayın, Yapmayın lütfen yapmayın... Vesselam

  • Hatice cetin 29 Ekim 2020 22:25

    Yorum yazmayayım diyorum ama millette algı oluşturma adına iki şablonu aynı site büyükşehir in her şeyini didik didik edip hata ararken reklam verenleri de yüceltmek ve mükemmel gösterme adına yazdıklarını görünce gülerek yorum yazıyorum. Kamu kurumlarına belediyelerin afiş asması ne kadar doğru. Belediye ayırt etmeden öncelikle spor tesisleri stad dahil her yerde belediyelerin afişinin olması ne kadar doğru. Ayrıca aklına esen istediği yere afiş asabilmeli mi? Bir turnuva varsa ve afiş asma işini kendisi ve tesis izni olmadan ilgili turnuvaya kimse afiş asamaz. Öyle isteyen istediği yere afiş asabiliyorsa stadyuma afiş asın bakalım asabiliyor musunuz? Turnuva düzenlenen yerde görevli yok mu asılmadan önce müdahale etmek için asıldıktan sonra kim kendine görev hissedip neden indiriliyor. Her önüne gelen tesise afiş asarsa yarın öbür gün yasak hakaret içerikli afişler de asılmaya çalışılır. Hadi diyelim afiş indirildi ve hataydı peki hakkıyla maçı kazanan o gençlerin sevinç yaşamasına izin vermemek ne kadar doğru? Hadi hepsi hataydı ve yanlıştı o mübarek gecede ve sabahında bu gibi şeyleri anında haber diye yapmak ne kadar doğru

  • Bekir 29 Ekim 2020 20:57

    Hizmet yarışı yerini reklam yarışına bıraktı çevre yolundaki cumhurbaşkanımızın resimlerinin altında salahattin gürkan yazıyor. Dikkatlice bakın.

  • Danişment hazi 29 Ekim 2020 20:15

    Selattin Baskan maaş düşürmedi ilkokul mezunu 9 bin tl maaş alıyor sonra maaşım düştü eve ekmek götüremiyoruz yok öyle 3 kuruşa 5 köfte dışarda binlerce insan belediyeye girmek için sıraya girmiş siz maaşım düştü bilmem ne yazık günah.Ayrıca afişi kaldırabilir büyükşehrin salonu orası

  • Sadi 29 Ekim 2020 17:46

    Tez zamanda Büyükşehir Belediyesine KAYYUM atanmalıdır. Salahattin kaldıramıyor. Valimiz 10 numara adam.

  • Remzi 29 Ekim 2020 12:28

    Kraldan çok kralcılar yapmıştır. Selahattin başkan bu kadar çocukça işler yapmaz. Yaşlı başlı adam.

  • Saygı önemli 29 Ekim 2020 11:43

    Bu nasıl bir kibir ve etrafındakilerin üstüne salınmış korku... Bir daire başkanı belediye başkanı korkusundan ne yapacağını bilememiş ve ilçe belediye başkanının sporcuları tebrik eden afişlerini kaldırmış hemde kazandıkları bir turnuvanın kupasını alacakken yorumsuz... Ayrıca yorumlarda çınar in tabela çalışmalarını söyleyen arkadaşlar kimin dört bir tarafa afiş astigini tabela koyup kendi resimlerini astigini görmeyecek kadar kör olmamalı

  • İlk kural saygı 29 Ekim 2020 06:29

    Çınar kazanır diyenler yarın bir seçim organize edin, başkası iş yapsın siz de tabela yapın , yorum yazan belediye çalışanları biliyor ama halk bilmiyor öyle mi , bu düşünce bir zamanların türkiyesini hatırlatıyor sanki.

  • Salih Zeki 29 Ekim 2020 00:06

    Bir şekilde iki üç yıl sonrasının adayı belli oldu gibi. Çınar başkan genç ama hırslı yapıda. Toplu iş sözleşmesini de yaptı işçilere. Gürkan eğer yaptığı teşekkürü işçilerine toplu iş sözleşmesinde gösterirse teşekkürü lafta kalmaz. Tek eksiği belediyede ki liyakatli elemanları hala bulmuyor. Eskiler ile ve çoluk çocukla ancak bir sene daha kandırır. Çınar başkanın teknik yönü ağır basıyor. Ama bu tür haberler yakışmıyor pankart filan.

  • Ali ihsan 28 Ekim 2020 23:20

    Spora siyaset karışmaz. Orada oynayan 15 - 16 yaşındaki cocuklar, bu çocuklara sorsan büyükşehir belediye başkanı, yeşilyurt belediye başkanı, battalgazi belediye başkanı kim desen bilmezler. Ancak selahaddin gürkan yine yanlıs yaptı. Orada pankart indirmek spora siyaset sokmaktır.

  • Pala 28 Ekim 2020 22:55

    Şu ilde ne il yönetimi ne vekiller hepsi Selo karşısında sus pus. Bir Çınar başkan bu adamın haksızlığını haykırdı. Bu ondan.

  • Rüştü 28 Ekim 2020 22:40

    Çınar daha toy Meclis toplantısında her zaman ki yerini değiştirip gürkan in tam karşısına oturması Bu ne hazımsızlık. Kimler Bu gazı veriyor herkes iyi biliyor

  • Fatih 28 Ekim 2020 22:07

    Ter

  • Mehmet 28 Ekim 2020 21:55

    Selahattin Bey Büyükşehir Belediye Başkanı oldu insanların Ekmekleri ile oynadı Maaşlarını düşürdü yetmezmiş gibi bir önceki dönemde yapılanları inkar ederek görmezden geldi Buda yetmezmiş gibi Malatya’ya yapılan bir hizmet yok Buda yetmezmiş gibi yapılmayan hizmetleri abartarak yapılmış gibi gösterdi Yeşilyurt Belediye Başkanımızın bölgesinde yapılmayan hizmetleri yapmış gibi gösterdi Bakan beyin olduğu bilboardları kaldırdı Buda yetmezmiş gibi Yeşilyurt Sporun maçında Memet Başkanın yaptığı afişi kaldırıyor ne zaman birileri artık dur diyecek görmemezlikten gelindiği yeter artık....

  • Salim 28 Ekim 2020 21:52

    Bu iş kan davasına kadar gider...sayın valimize sesleniyorum lütfen en kısa zamanda bi barış yemeği organize edip bu husumete bi son verin...

  • Muhittin 28 Ekim 2020 21:47

    Oynayan çocukları düşünen yok. Yenen de yenilen de boynu eğik salonu terk etti. Çok ayıp.

  • Vatandaş 28 Ekim 2020 21:45

    oturmussun o koltuğa dayilik taslamaktan başka bişe yapmiyosun. Mehmet çınar başkani altında çalışan genel sekreter yardımcısı yada daire başkanı mi sandın ki dediklerini yutsun. Çınar başkan varolsun

  • Burhan 28 Ekim 2020 21:41

    Çınar biat edene kadar bu böyle gider. Geçmiş 1000 yılın ve gelecek 1000 yılın selahattin başkanı nasıl geri adım atsın.