casino siteleri

Yeşilyurt Dikti Büyükşehir Söktü

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 21 Eylül 2020 16:55 Haber Girişi : 20 Eylül 2020 18:44
Yeşilyurt Dikti Büyükşehir Söktü
Yeşilyurt Dikti Büyükşehir Söktü

Büyükşehir Belediyesi Pazar günü sabah saat 06:00 da Yeşilyurt Belediyesine ait reklam panolarını söktü.

YouTube Haber arası

 

Sürekli bir şekilde Büyükşehir Belediyesinin gündeminde olan reklam alanlarının Pazar Sabah 06:00 da sökülmeye başlanması dikkat çekti. Kısa bir süre önce ana arterlerde bulunan bir çok reklam alanını kaldırdığını bildiğimiz Yeşilyurt Belediyesi'nin çalışmaları devam ederken böyle bir durum yaşanması pes dedirtti. Vatandaşların da tepkisine yol açan olayda Büyükşehir Belediyesi yetkililerinin söküm işlemine tepki gösteren vatandaşlara "Vergi borcundan dolayı söküyoruz" şeklinde açıklama yaptıkları ifade edildi.

 


Daha önce ülke genelinde bu tarz tartışmaların  iki farklı partiye mensup siyasiler tarafından yaşandığı biliniyor. Aynı Parti'nin mensubu bir belediyenin reklam alanlarına bu şekilde müdahale etmesi farklı düşünceleri akla getiriyor.

 


Özellikle Yeşilyurt Belediyesinin Yeni hizmet binası ve millet bahcesinin yerinin TOKİ den alınmasından dolayı  Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a teşekkür içeren çalışmaların sökülmesi de dikkatlerden kaçmadı.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Salim 22 Eylül 2020 17:37

    Kanuni sultan selahattin

  • Hüseyin 22 Eylül 2020 16:44

    Çınar başkanım meclis üyelerinin çoğu Selahattinin adamı. Ne seni takarlar ne de partiyi. Niye zamanında buna müdahale etmedin.

  • Timur 21 Eylül 2020 23:11

    Bu Selahattinin kaçıncı vukuatı? Bu adam mı çok güçlü parti, teşkilat ve vekiller mi çok zayıf? Ak Parti'yi, vekillerini, başkanlarını, teşkilatı, bürokratları, işçileri, memurları, vatandaşı şamar oğlanına çevirdi.

  • Selo 21 Eylül 2020 21:21

    Gürkan kendini Malatya'nın sahibi sanıyor. Aklınca racon kesiyor. Birine teşekkür edilecek de Gürkan eder o tesekkuru.

  • Miraç 21 Eylül 2020 15:11

    Çınar kendi gücünü görmüyor ayağını yorganına göre uzatmiyor. Biri ilçe belediye başkanı diğeri büyükşehir. Biri 40 yaşında biri 60. Birinin arkasında Menderes Türel var Süleyman Soylu var. Diğeri sadece ailesi. Birine malatyadaki bütün teşkilat, vekiller, partiler, STK'lar biat etti digerini kendi personeli bile takmaz. Birinin bütün meclis üyeleri emrinde diğeri kendi meclis üyelerine bile hakim değil. Bu savaşın kazananı belli itaat et rahat et. Örnek Battalgazi.

  • İhsan 21 Eylül 2020 14:17

    Bu gidişle Malatya'da Selahattin başkan dışında kimse reklam yapamayacak. Yakında Reis'in fotoğrafları da yasaklanır. Nasıl bir adam seçmişiz ya.

  • Bizim Memleket! 21 Eylül 2020 10:08

    Selahattin baskan diyorki şehirde benim resmim tek asılacak bilbordlarda sadece ben olacağım ben ben ben Selahattin Gürkan in ak partili ve MHP li olmadigini sonuna kadar CHP görüşlü olduğunu anlamayacak kadar saf olamaz kimse!!! işte bu da ak Parti'nin içindeki liyakatsiz kadronun ortaya çıkarmış olduğu vahim bir durum.şimdi sesleniyorum malatya kamuoyuna şelale de şelale diyenler ne oldu iyimi şimdi?siz hak ettiniz! bir toplum neye layiksa öyle yönetilir. o şelale şelale diyenler çamur atanlar siz selahattine layiksiniz hakettiniz.....

  • Özgür 21 Eylül 2020 00:43

    Selahattin başkanım işini bilir. Millet bahçesinin reklamını yapmasına müsaade etmez. Güzel olursa selahattin başkan sahiplenir, kötü olursa yeşilyurt yaptı zaten

  • Mehmet kemal 20 Eylül 2020 21:41

    Millet bahçesini sanki kendi yapıyormuş gibi reklam panosu aşmış Malatya ya yapılan bütün büyük yatırımlar deprem konutları millet bahçesi yimpaş binasının yıkımı ve diğer kamu kurum ve kuruluşların hiç bir tanesi sayın Gürkan’a ait olmayıp belediye nezdinde yaptığı ve açtığı yatırımlar sayın Çakır döneminde gelmedir

  • Hacı Ahmet 20 Eylül 2020 21:37

    Çınar haketti. Karışmayın ne hali varsa görsün. Hacı başkana Ahmet başkana Hakan başkana eski arkadaşlarına kimseye vefa göstermedi. Düşene bir tekme atanlardan uzak durun.

  • Nurettin 20 Eylül 2020 21:34

    Selahattin Gürkan'ın CHP'li belediyelere yaklaşımı ile Ak Parti'li belediyelere yaklaşımı arasında dağlar kadar fark var. Hangi partiden seçildiğini unutmuş herkese tepeden bakıyor tutturmuş bir sosyal entegrasyon CHP'lilere gül dağıtıyor Ak Parti'li başkanların işini bozuyor projelerine taş koyuyor reklam panolarına el koyuyor söküyor. Ahmet Çakır'ı feda etmeyecektiniz sessiz kalmayacaktınız.

  • Hamit 20 Eylül 2020 20:00

    Bu ilin il yönetimi ilçe yönetimi vekilleri aklı başında kimsesi yok mu? Genel merkezi yok mu? Her şeye Reis mi müdahale etsin? Öznur abla bu saçmalıklara bari sen müdahale et.