casino siteleri

Yeşilyurt Kaymakamlığı taşındı

Gündem Haber Girişi : 14 Kasım 2021 20:13
Yeşilyurt Kaymakamlığı taşındı
Yeşilyurt Kaymakamlığı taşındı

Malatya’nın Yeşilyurt Kaymakamlığı, geçici binaya taşındı. Yeşilyurt Kaymakamlığı binasının depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkılmasına karar verilmesinden dolayı kaymakamlık geçici binaya taşınarak hizmetini sürdürüyor.

YouTube Haber arası


  Yeşilyurt İlçesi Tecde Mahallesi Gönültaş Caddesi, Derme kanal üstü Şentepe Ortaokulu yerinde hizmet vermeye başlayan Yeşilyurt Kaymakamlığı bünyesinde, Yeşilyurt Emniyet Müdürlüğü ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı da aynı binada hizmet veriyor. 


  Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, Malatya’da merkez ilçe olan Yeşilyurt’un 300 bin’den fazla nüfusu olup alanının genişliği nedeniyle vatandaşların kaymakamlık, emniyet ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile işi olanların yeni binaya ulaşmaları konusunda bilgi verip, “Malatya merkezden Yeşilyurt Kaymakamlığı’na gelmek isteyen vatandaşlar, Gündüzbey-Yeşilyurt, Barguzu (Bostanbaşı) ve Yakınca, Fahri Kayahan -Hasan Çalık Hastanesi (18-A) otobüsleri ile Şentepe minibüslerine binerek, Yeşilyurt Caddesi üzerinde Anadolu Un Fabrikası durağında indiklerinde 200 metre dağ kısmına gittiklerinde Yeşilyurt Kaymakamlığına ulaşacaklardır” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.