casino siteleri

Yeşilyurt oldu mu ortaya çıkıyorlar Büyükşehir oldu mu kayboluyorlar

Özel Haber Haber Girişi : 22 Ağustos 2021 12:55
Yeşilyurt oldu mu ortaya çıkıyorlar Büyükşehir oldu mu kayboluyorlar
Yeşilyurt oldu mu ortaya çıkıyorlar Büyükşehir oldu mu kayboluyorlar


Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan 44 Malatya radyosu kurduğunu ve en kısa sürede hizmete başlayacağını duyurdu. 

Deprem konutları

 

Başkan Gürkan sosyal medyada açıklama yaparak "Millet Bahçesi’nde sevdiklerinizle birlikte hoşca vakit geçirirken, “44 Malatya” Radyosu artık sizinle. 

Zaman zaman istek parçaların ve röportajların yapılacağı Malatya’nın sesi olacak olan radyomuz, kapalı devre sistemle en kısa sürede hizmete başlayacak. " dedi.

 

Yeşilyurt Belediyesi BasınYayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulan Yeşilyurt TV’den sonra Radyo Yeşilyurt da yayın hayatına başlamıştı.


CHP Malatya il Başkanı Enver Kiraz ve Radyocular Derneği tepki göstermişti.

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan "44 Malatya " radyosu için CHP il Başkanı ve Radyocular Derneğinden ses çıkmaması akıllarda soru işareti bıraktı.

 

Başkan Kiraz ve Radyocular Derneğine soruyoruz Yeşilyurt Belediyesi için yasal demediğiniz radyo açımı Malatya Büyükşehir Belediyesi için yasal mı?

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.