casino siteleri

Yeşilyurt’u tanıtacak dev yatırımlar

Malatya Haber Girişi : 23 Eylül 2022 00:01
Yeşilyurt’u tanıtacak dev yatırımlar
Yeşilyurt’u tanıtacak dev yatırımlar

Son yerel seçimlerde Yeşilyurt'lulara verdiği tüm sözleri yerine getiren getirdiğini dile getiren Belediye Başkanı Mehmet Çınar, dev yatırımlar ile kentin çehresini değiştirdiğini söyledi.

YouTube Haber arası

 'Tarih, Kültür ve Gastronomi' kenti Yeşilyurt'un her alanda kalkınması ve büyümesi adına önemli yatırımların altına imza attıklarını söyleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri, kıymetli hemşerilerimizin oylarıyla seçildiğim Yeşilyurt Belediye Başkanlığı'nda geride bıraktığımız üç yılımızı hizmetlerle, projelerle ve insan odaklı yatırımlarla dolu dolu geçirdik. Dinamik, çalışkan ve alanında uzman ekiplerden kurduğumuz çalışma ekibimizin planlı ve sistemli çalışması, kamu, kurum ve kuruluşlarımızla kurduğumuz sağlam iletişim, muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizin bize duydukları güvenden aldığımız ilhamla birlikte seçim döneminde vaat ettiğimiz projelerimizin büyük bir kısmını gerçeğe dönüştürdük.

 

3 YILDA HEPSİNİ YAPTIK

"Seçim zamanında ne söz verdiysek üç yıl gibi kısa bir zamanda yerine getirdik, bununla birlikte bölgemizin ihtiyaç duyduğu 32 yeni yatırımı da ekleyerek hemşerilerimizin daha kaliteli, daha nitelikli ve daha ferah bir hayat sürmesini sağladık. 2019-2022 arasında Gençlik ve Spor, Park ve Sosyal Tesisler, Kültür ve Sosyal İşler, Çevre ve Şehircilik ile Turizm alanlarında 77 dev yatırımı Yeşilyurt'umuza kazandırıp, hedeflerimize ulaştık. 

Doğu Anadolu'nun en büyük ilçesi olan Yeşilyurt'umuzun hak ettiği vizyonel ve güçlü yatırımlarımızı teker teker hizmete sunarak, ilçemizin ismini ülke çapında duyurduk. Her alanda çalışan, örnek ve farklı projelerin altına imza atan yerel bir yönetim olduk. Yeşilyurt'umuzun imajına ve marka değerine katkı sunacak çok önemli yatırımları üç yıl içerisinde gerçeğe dönüştürdük."

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.