Yollar çamurdan geçilmiyor

Malatya Haber Girişi : 09 Kasım 2022 16:42
Yollar çamurdan geçilmiyor
Topsöğüt'te yollar çamurdan geçilmiyor

Topsöğüt Mahallesi Battalgazi Caddesinde Maski tarafından gerçekleştirilen altyapı çalışması sonrası yollar köstebek yuvasına döndü.

Sanal Instagram haber içi

Aylar önce şu şebesi döşenen caddeye asfalt dökülmemesi sebebiyle yağışla birlikte yollar çamurdan geçilmez hale büründü.

Topsöğütlü vatandaşlar bu duruma tepki gösterirken,yetkililerden konuyla ilgili net cevap alamadılar.

Konuyla ilgili sosyal medya hesabından Maski'ye tepki gösteren Nevzat Kaya isimli vatandaş,yolun içler acısı halini gösteren fotoğrafları paylaştı.

 

 

Burası Topsöğüt Mahallesi Battalgazi Caddesi sokakları. MASKİ 2 ay önce bu sokakların su şebekesi hattını yeniledi. 2 hafta önce Mehmet Çınar Başkana resimleri attım, durumu anlattım. Çok geçmeden Yeşilyurt Fen İşlerinden bir yetkili arayarak Büyükşehir ile Yeşilyurt Belediyesi arasında yapılan protokol gereği MASKİ'nin çalışma yaptığı yerlerde, yol yapımlarının da MASKİ tarafından yapılacağı belirtildi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı olan bir dostuma resimleri atarak sokakların çok kötü duruma geldiğini, toprakla doldurulan hattın toprak çökmesi nedeniyle derin yarıkların oluştuğunu ifade ettim. Durumu Büyükşehir Fen İşleri'ne bildireceğini söyledi. 2 gündür de yağmur yağıyor. Bir karış çamur var. Çukurlara arabalar saplanıyor. Vatandaş yürüyecek durumda bile değil. Çok büyük rahatsızlık var. Büyükşehir Belediyesi'nden sokakları bir an önce asfaltlamasını bekliyoruz. Zira artık çekilecek gibi değil.

İlhan içen  haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.