casino siteleri

Yöneticiler hala 2.lig beyaz grupta kalmış

Bu takım krizleri yönetecek bir yönetime sahip değilken, her hafta yeni bir kriz ile karşılaşıyoruz.Küme düşmeme mücadelesi  verirken böylesi çok önemli haftalarda bir bakıyoruz Bifouma İspanya’ya gitmiş . İspanya Avrupa’da  en çok Corana Virüs vakasının görüldüğü ikinci ülke.Böylesine önemli küresel bir risk varken insan gerçtekten hayret ediyor. Kulüp asbaşkanı Aziz Yalçınkaya çok normalmiş gibi sıkıntı yok 14 gün karantina altında kalacak sonra takıma katılacak diye açıklamada bulunuyor. Sayın yöneticiler siz bu şehrin aklı ile dalga mı geçiyorsunuz ?  Bu 14 gün içinde Kasımpaşa ve Göztepe ile ölüm kalım maçlarına çıkacağız. Bu maçlardan galip gelemezsek zaten buyrun cenaze namazına. O saaten sonra Bifouma takıma katılsa ne olur katılmasa ne olur. 

Bugün puan durumuna baktığımız zaman lig tescil edilse Yeni Malataspor küme düşüyor. Sezonun ilk yarısı liderlik hesapları yaparken bugün küme düşmemek için çırpınıyoruz. Devre arası küme düşe hattının 10 puan üzerindeyken akil insanlar yapmayın etmeyin yanlış yapıyorsunuz dedi. Siz : ‘’ Biz bu takımı ikinci ligden buraya getirdik ‘’ dediniz. Bizler oyuncuları satmayın takımın iskeletini bozmayın dedik . Siz : ‘’Bu takımı Avrupa’ya biz götürdük’’ dediniz. Bizler giden oyuncuların yerine iyi transferler yapın dedik .Siz: ‘’ Evine söz geçiremeyenler bize akıl vermesinler ‘’ dediniz. Şimdi yanlış yaptığınızı anlamanız için bu takımın küme düşmesi mi gerekir ? Yönetim olarak Süper Lig’i kesinlikle hak etmiyoruz . Takım Süper Lig’de ama yöneticiler hala TFF 2.lig beyaz grupta kalmış.
 

Ligde kalırız veya kalmayız ama Adil Gevrek mayıs ayında mutlaka seçimli kongreye gitmesi gerekir. Bu saaten sonra yönetimin hiçbir başarısı akıllarda kalmayacaktır. Adil Gevrek denizi geçti ,derede boğuldu.

Bu ligde Denizlispor , Ankaragücü, Antalyaspor ,Kayserispor,Konyaspor’u yenemiyorsan nasıl ligde kalacaksın.Tüm takımlara can simidi olduk..  Yıllar önce Hüseyin Kar’ın gökten attığı goller gibi şans gollerine  ihtiyacımız var başka türlü zor. Yani işimiz Allah’a kalmış.