casino siteleri

Zalo ekibinden Yeşilyurt yemeklerine tam not

Kültür-Sanat Haber Girişi : 27 Ağustos 2020 18:15
Zalo ekibinden Yeşilyurt yemeklerine tam not
Malatya´nın Yeşilyurt Belediyesi, ünlü sanatçı Sermiyan Midyat´ın başrolünü üstlendiği `Zalo´ isimli sinema filminin ekibini ağırladı.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar´ın daveti üzerine Yeşilyurt Gedik Sosyal Tesislerinde `Zalo´ isimli sinema filminin ekibine Yeşilyurt´un yöresel yemekleri ikram edildi. Sanatçılar Yeşilyurt yöresel yemeklerine tam not verdi.
"Burada olmaktan memnuniyet duyuyoruz"
Malatya´da kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldıklarını ifade eden Ünlü Sanatçı Sermiyan Midyat, "`Zalo´ isimli sinema filmimizin çekimleri için Malatya´da ve sizlerle bir araya olmaktan çok büyük memnuniyet duymaktayım. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar´da büyük bir nezaket gösterip bizleri Yeşilyurt´ta misafir etti, kendilerine şahsım ve diğer ekip arkadaşlarım adına teşekkürlerimi sunuyorum. Yeşilyurt´ta gerçekten güzel bir yer, bizlerde burada olmaktan mutlu olduk. Gösterilen misafirperverlikten dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi. .
`Zalo´ isimli bir ağa ve kimsesiz üç gencin başından geçen trajikomik olayları ele alan `Zalo´ isimli sinema filminin bazı bölümleri, Yeşilyurt´ta çekilecek.
Yapımcı ve yönetmen koltuğunda Necati Aslan´ın oturduğu komedi filminin başrolünde Sermiyan Midyat oynarken, Kıvanç Baran Aslan, Tuğçe Topcu, Aslı Balcı ve Halil Kumova gibi sanatçılarda film ekibinde yer alıyorlar.