casino siteleri

'BİZİM YAPTIKLARIMIZI ONLAR HAYAL BİLE EDEMEZ'

Siyaset Haber Girişi : 28 Mayıs 2015 10:48
'BİZİM YAPTIKLARIMIZI ONLAR HAYAL BİLE EDEMEZ'
AK Parti Malatya Millet

 

Deprem konutları

AK Parti Malatya İl Teşkilatı, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçime kısa bir süre kala mahalle toplantılarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bu kapsamda adaylar, Aslanbey Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar, Türkiye'nin büyümesiyle birlikte Malatya'nın da büyüyeceğini ifade etti. Yaşar, büyük, bağımsız, insan hak ve özgürlükleri ilerlemiş, ekonomisi büyümüş, illeri, ilçeleri büyümüş bir ülke oluşturmak için herkesin AK Parti hareketine katılması gerektiğini belirterek, "Bu hareket, yüz yıllık bir hareket. Bu hareket Menderes, Özal, Erbakan ve Recep Tayyip Erdoğan ile geldi,  Ahmet Davutoğlu hoca ile devam ediyor" dedi.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise, AK Parti'nin milletin derdiyle hemhal olduğunu ifade ederek, "Biz biliyoruz ki, siz AK Parti'yi hiç unutmayacaksınız. Hele de eski Türkiye'yi yaşatanları hatırladıkça, AK Parti'yi en az 40 yıl daha hatırlayacaksınız. Yapılan yolları, hastaneleri, okulları, bindiğiniz uçakları gördükçe hatırlayacaksınız" diye konuştu.

 

YouTube Haber arası

Çalık, karayollarında devasa çalışmalar yaptıklarını ve Malatya'ya hızlı treni getireceklerini kaydederek, "Bizim yaptıklarımıza, onların hayali bile ulaşamaz. Onlar bunu hayal bile edemez" ifadesini kullandı.