casino siteleri

“1 KASIM GELECEĞİMİZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ”

Siyaset Haber Girişi : 20 Ekim 2015 19:02
“1 KASIM GELECEĞİMİZ VE GENÇLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİ”
K Parti Malatya Milletvek

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci, seçim çalışmalarını eski Malatya'da sürdürdü. Eski Malatya esnafını ziyaret eden Milletvekili Tüfenkci, daha sonra Cerrahiler kanaat önderlerini, Tecde Kalkınma Kooperatif derneklerini ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret etti. Tüfenkci, ziyaretlerinde 1 Kasım'ın Türkiye'nin geleceği ve gidiş hattı için önemli olduğuna vurgu yaparak, destek istedi.
"TÜRKİYE'NİN GELECEĞİ BELİRLENECEK"
Tüfenkci, 1 Kasım'ın Türkiye'nin yönünü ve gidişatını belirleme noktasında önemli bir seçim olduğunu ifade etti. Türkiye'nin geleceği açısından önemli bir seçime doğru gittiklerini ifade eden Tüfenkci, "1 Kasım'da sizin vereceğiniz oy, Türkiye'nin geleceğini belirleyecek. Türkiye'nin yönünün ne tarafa bakacağını, eski Türkiye mi olacak yoksa yeni Türkiye'ye mi oy vereceğiz? Bunu hep beraber 1 Kasım'da göreceğiz. Türkiye, koalisyonlarla mı yönetilsin yoksa yek başına mı yönetilsin? Buna da yine milletimiz 1 Kasım'da cevabını verecek. Terör örgütüyle arasına mesafe koyamayanlar, sırtını terör örgütlerine dayayanlar, 'barış' deyip, milleti katledenlerle mi yol yürünecek yoksa milletin iradesi ve sağduyusu mu tecelli edecek? Bunu 1 Kasım'da hep beraber göreceğiz" şeklinde konuştu.
Seçim beyannamelerinin herkesi kapsadığını dile getiren Tüfenkci, “Türkiye'nin 7 Haziran'dan sonra oluşan tablonun oluşmasını istemiyorsak, istikrardan yana oy kullanmamız lazım. 7 Haziran'da AK Parti olarak dersimizi aldık. Gerçekten de 4 Ekim'de açıklamış olduğumuz beyannameyle de başta emeklilerimiz olmak üzere herkesi kapsayan maddeler var. Daha önce emeklilerimizin bir kısmına 100 TL seyyanen zam yapmıştık. Şimdi bütün emeklilerimize 100 TL daha vereceğiz. Tarım sigortalısı hariç hiçbir emeklimizin maaşı 1.100 TL'nin altında olmayacak. Ayrıca çalışan emeklilerimize yüzde 15 kesinti yapılıyordu. Bunu da inşallah 1 Kasım'dan sonra tek başına iktidara geldiğimizde kaldıracağız. Bütçe dengelerini de sarsmadan asgari ücrete verilebilecek en yüksek oranı vererek, bin 300 TL'ye çıkaracağız. Projesi olan gençlere 50 bin TL hibe vereceğiz. Bir genç projesi olduğunda, devlet ona 50 bin TL'ye kadar hibe veriyor. Eğer daha büyük bir yatırım yapacaksa 100 bin TL'de faizsiz kredi veriyor” diye konuştu.

Deprem konutları