casino siteleri

“1 Kasım’daki tercihiniz çok önemli”

Siyaset Haber Girişi : 13 Ekim 2015 14:47
“1 Kasım’daki tercihiniz çok önemli”
AK Parti Malatya Milletve

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ile AK Parti Malatya 6. sıra Milletvekili Adayı Ufuk Önalan, seçim çalışmaları kapsamında Doğanşehir ilçesi ile ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret etti. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük ile birlikte ziyaretlerde bulunan Tüfenkci, 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimde destek istedi.

Deprem konutları

 

ÇAKIR: TÜRKİYE, HİÇBİR KRİZDEN ETKİLENMEDEN BUGÜNE KADAR GELDİ

 

Ziyaretlerde konuşan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatya'nın her noktasında Büyükşehir Belediyesinin ekiplerinin çalıştığını kaydetti. Her ilçenin ve mahallenin kendine göre sorunlarının olduğunu dile getiren Çakır, "Bizde bu sorunların tespiti ve çözümü için buradayız" dedi.

 

Başkan Çakır ülkenin önemli bir seçime doğru gittiğini ifade ederek, "Bölgemizde bir kaos, karmaşa var. Türkiye, Avrupa'daki krizlere rağmen ekonomik olarak ayakta durmasını, güçlü kalmasını bildi. Bunun temelinde güçlü bir hükümetin olmasından kaynaklıydı. Türkiye, hiçbir krizden etkilenmeden bugüne kadar geldi" diye konuştu.

 

TÜFENKCİ: TÜRKİYE'Yİ KAOSA GÖTÜRMEK İSTEYENLER VAR

 

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Bülent Tüfenkci ise terörle mücadelelerinin milletin desteğiyle sonuna kadar devam edeceğini kaydetti.

 

YouTube Haber arası

Türkiye'nin geleceği açısından 1 Kasım'da yapılacak olan genel seçimin büyük önem taşıdığına dikkat çeken Tüfenkci, "Türkiye'yi kaosa götürmek isteyenler, Türkiye'yi Suriyeleştirmeye çalışanlar var. Buradaki sorunlarımızı Allah'ın izniyle bizler çözeriz. Birliğimiz, beraberliğimiz, kardeşliğimiz olduğu sürece bu sorunları çözeriz. Hepsi yapılır, çözülür. Allah'a hamdolsun çok çalışkan insanlarımız var. Ama kardeşliğimiz, birliğimiz, dirliğimiz, beraberliğimiz bozulursa; ülkenin birliği bozulursa yapacak hiçbir şey yok. Siz gidin istediğiniz kadar Suriye'ye, Irak'a asfalt yapın, bombayı koyup her tarafı darmadağın ediyorlar. Şurada huzurla gezmediğiniz sürece yapılanların veya kazanımlarınızın hiçbir anlamı yok. Onun için 1 Kasım'daki tercihimiz çok önemli" ifadelerini kullandı.