casino siteleri

19 MAYIS AZİZ TÜRK MİLLETİNİN EMPERYALİST İŞGAL GÜÇLERİNE BAŞKALDIRDIĞI GÜNDÜR

Haber Girişi : 18 Mayıs 2015 11:34
19 MAYIS AZİZ TÜRK MİLLETİNİN EMPERYALİST İŞGAL GÜÇLERİNE BAŞKALDIRDIĞI GÜNDÜR
Vali Süleyman Kamçı“19 Ma

 19 Mayıs 1919, Aziz Türk Milletinin emperyalist işgal güçlerine başkaldırdığı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ya istiklal, ya ölüm” ifadesi ışığında milli egemenliğe dayanan, tam bağımsız bir devlet kurma kararının hayata geçirildiği gündür. 19 Mayıs 1919, yenilmiş, zedelenmiş, yorgun ve fakir düşmüş bir milletin, vatanını sahiplenerek istikbalini yeniden inşa etmeye başladığı kutlu bir gündür.

Deprem konutları

       Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 19 Mayıs 1919’da Samsun’da yaktığı özgürlük meşalesinin aydınlığı büyük bir hızla tüm yurda yayılmış, milletimizin sarsılmaz azim ve kararlılığıyla birleşmiş ve yedi düvele karşı giriştiğimiz Milli Mücadele sonucunda zaferle taçlanmıştır.

       Bütün kalbimle inanıyorum ki, 19 Mayıs’ın milli ruhu üzerinde yükselerek çağdaş, demokratik, laik bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti,  Cumhuriyetin yılmaz bekçileri olan Türk gençliğinin üstün gayret ve çalışmaları sayesinde güçlü bir ülke olarak ilelebet yaşayacaktır.

YouTube Haber arası

       Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha saygı ve rahmetle anıyor, başta gençlerimiz olmak üzere değerli Malatya halkının ve aziz milletimizin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyorum.