casino siteleri

19 MAYIS, İŞGALE VE SÖMÜRÜYE KARŞI ANADOLU’NUN BAŞKALDIRDIĞI GÜNDÜR

Gündem Haber Girişi : 18 Mayıs 2015 13:33
19 MAYIS, İŞGALE VE SÖMÜRÜYE KARŞI ANADOLU’NUN BAŞKALDIRDIĞI GÜNDÜR
CHP Genel başkan Yardımcı

“Tam 96 yıl önce bugün, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkması ile Anadolu halkının emperyalizme karşı direniş umudu filizlenmiş ve Kurtuluş mücadelemizin ateşi yakılmıştır.

Deprem konutları

Bağımsızlık ideali, kardeşlik, dayanışma ve bir arada yaşama isteği ile şekillenen kurtuluş mücadelemizin başlangıç günü olan 19 Mayıs Günü özellikle gençlerimize armağan edilmiştir. Gençlerimiz bugünü; işgale ve sömürüye karşı Anadolu’nun başkaldırdığı gün olarak her yıl hatırlamakta ve kutlamaktadır. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün cumhuriyetimizi emanet ettiği gençlerimize bizlerin de duyduğu güven  sarsılmadan devam etmektedir. Bu ülkenin gençleri üstlendikleri sorumluluk ile ülkenin aydınlık yarınlarının gerçek mimarları olacaklardır. Daha özgür, daha eşit, barış içinde yaşayan bir Türkiye, gençlerimizin elinde yükselecektir.

YouTube Haber arası

Çağdaş bir Türkiye için 96 yıl önce yakılan umut ateşinin bu ülkenin gençleri tarafından daha da yükseltileceğine inanıyor, bu düşüncelerle, tüm halkımızın 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını en içten duygularımla kutluyorum.”