casino siteleri

198. saatte Pınar Apartmanı´nda çifte kurtuluş...

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 14 Şubat 2023 09:37
198. saatte Pınar Apartmanı´nda çifte kurtuluş...
Türkiye´yi sarsan büyük depremlerin kalbinde Kahramanmaraş´ta 17 yaşındaki Muhammed Enes ve 20 yaşındaki ağabeyi Abdülbaki, depremin 198.
Türkiye´yi sarsan büyük depremlerin kalbinde Kahramanmaraş´ta 17 yaşındaki Muhammed Enes ve 20 yaşındaki ağabeyi Abdülbaki, depremin 198. saatte 8 katlı Pınar apartmanının enkazından sağ olarak çıkarıldı. Enes enkaz altında 2 kişinin daha canlı olduğunu bildirdi. Gün ışığına çıkan Enes gazetecilerin sorusu üzerine iyi olduğunu söyledi. Enes´ten çok kısa süre sonra da 20 yaşındaki ağabeyi Abdülbaki sağ olarak çıkarıldı
Ekipler 9 gündür bölgede çalışıyordu. Ses duyulması üzerine Muhammed Dulkadiroğlu Bulvarı´nda 8 katlı Pınar apartmanının 5.katında molozlar arasındaki Muhammed Enes´e ulaşıldı. Muhammed Enes durumunun iyi olduğunu ve 2 kişinin daha canlı olduğunu kaydetti.
AFAD, JAK, madenciler, Gölcük donanma kurtarma ekibi, Azerbaycan´dan gelen arama kurtarma ekipleri, özel sivil toplum kuruluşları 198.saatte Muhammed Enes´i çıkardılar.
Muhammed içeride 2 kişinin daha sağ olduğunu söylediler.
Oluşturulan insani koridorla Muhammed Enes çıkarılıp hastaneye sevk edildi.
Enes´in şuurunun açık olduğu ve gazetecilerin nasılsın sorusuna iyiyim cevabı verdiği görüldü.
Muhammed Enes´ten 15 dakika sonra ağabeyi olduğu belirtilen 20 yaşındaki Abdülbaki de kurtarıldı
Dayısı İHA yayınında yeğenlerinin iyi olduğunu, bu duruma şükrettiklerini belirterek, emeği geçen arama kurtarma yetkililerine teşekkür etti