casino siteleri

2. depremin merkez üssü Elbistan´da 80. saatte enkaz altından kurtarıldılar

Asayiş Haber Girişi : 09 Şubat 2023 14:17
2. depremin merkez üssü Elbistan´da 80. saatte enkaz altından kurtarıldılar
Kahramanmaraş´ta 2. depremin merkez üssü olan Elbistan ilçesinde bugün Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesin
Kahramanmaraş´ta 2. depremin merkez üssü olan Elbistan ilçesinde bugün Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesinde bulunan arama kurtarma ekipleri, 80. saatte 2 kadını enkaz altından sağ olarak kurtardı.
Depremden etkilenen Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay´da 3 ayrı ekiple kurtarma çalışması gerçekleştiren Trabzon Büyükşehir Belediyesi arama-kurtarma ekipleri, depremin 4. gününde Elbistan´da kurtarma sevincine tanık oldu. Bir an olsun durmadan çalışma yürüten ekiplerin 80. saatte 2 kadını göçük altından kurtarması herkesi duygulandırdı. ´Allahu Ekber´ nidaları ile taşınan depremzede, ambulansla hastaneye ulaştırıldı.
Trabzon Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, "Depremin 4. gününde vatandaşlarımızın yıkılan binaların enkazından sağ olarak çıktığını görmek, umudumuzu artırıyor. Adıyaman, Kahramanmaraş ve Hatay´da çalışma yürüten ekiplerimiz, şu ana kadar ikisi bebek olmak üzere toplam 12 kişiyi göçük altından sağ olarak kurtardı. Ekiplerimizden gelecek güzel haberlerin artacağına yürekten inanıyoruz. Arama kurtarma ekiplerimiz AFAD´ın yönlendirmesi doğrultusunda bölgedeki çalışmalarına devam edecektir" ifadeleri kullanıldı.