casino siteleri

2023 Yılı Altcoin Tahminleri DOGE XRP ve FTM

Ekonomi Haber Girişi : 07 Aralık 2022 09:41
2023 Yılı Altcoin Tahminleri DOGE  XRP ve FTM

2014 yılından beri kripto para haber sitesi olarak hizmet vermekte olan Türkiye'nin ilk kripto para haber kaynaklarından CoinTürk, 2023 yılı kripto para tahminleri ile ilgili bir yazı kaleme aldı.

Deprem konutları

2023 DOGE Tahmini

 

2022 yılı ayı piyasayı ile geçti ve yatırımcılar 2023 yılında kendilerini nelerin beklediğini ve analistlerin yorumlarını merak ediyor. Uzun zamandır adından sıkça söz ettiren Dogecoin (DOGE) ise popülerliğini koruyor. Yazının kaleme alındığı sırada 0,1029 dolardan işlem gören DOGE, son 24 saat içinde yüzde 3,6 oranında düşüş kaydetti. Bununla birlikte DOGE’nin 13,6 milyar dolarlık piyasa değeri ile 8. en büyük kripto para birimi olduğu görülüyor.

 

CoinTürk adlı kripto para haber sitesinde de belirtildiği gibi analistler 2023 yılında DOGE’nin manşetlerden inmeyeceğini düşünüyor. Yapılan yorumlara göre Ethereum kurucusu popüler isim VitalikButerin’in ve Tesla kurucusu ElonMusk’ın DOGE üzerinde çalışmaları ve kripto para biriminin olası bir Twitter entegrasyonun DOGe üzerinde etkili olabileceği düşünülüyor.

 

Bunlara ek olarak yapılan açıklamalara göre Dogecoin (DOGE) kurumsal benimseme açısından da güçleniyor gibi görünüyor. Ekim ayında yapılan açıklamalarda meme token, Google Cloud kullanıcılarının hizmetler için ödeme yapabileceği birkaç kripto para birimi listesinde yer almıştı.

 

Dikkat Çeken Diğer 2 Altcoin

 

Analistlerin yorumlarına bakıldığında 2023 yılında adından sıkça söz ettirecek olan iki altcoin daha bulunuyor ve bunlar Fantom (FTM) ve Ripple (XRP). Ripple’in Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) ile arasındaki dava sürecinin 2023 yılında son ermesi bekleniyor. Bu beklentinin de XRP fiyatını etkileyebileceği düşünülüyor. Yapılan açıklamalara göre dava sürecinin son ermesi her halükarda XRP fiyatının işine yarayabilir. XRP yazının kaleme alındığı sırada 0,40 dolardan işlem görüyor.

 

Buna ek olarak analistler 2023 yılında FTM’nin de ilgi göreceğine inanıyor. Yapılan açıklamalara göre son dönemlerdeki ortaklıklar ve güncellemeler ile ayı piyasasında da aktif kalan ekosistem sayesinde FTM, uzun vadede umut vaat ediyor. Analistlere göre FTM son zamanlardaki fiyat hareketleri ile de ilgi görüyor. FTM yazının kaleme alındığı sırada 0,23 dolardan işlem görüyor ve son 1 haftadaki  %28’lik artışı ile dikkat çekiyor. 

YouTube Haber arası



 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.