casino siteleri

23 Elazığ FK Hocaoğlu´na emanet

Spor Haber Girişi : 20 Temmuz 2023 15:54
23 Elazığ FK Hocaoğlu´na emanet
Bordo-beyazlı ekip, teknik direktörlük görevi için son olarak Osmaniyespor FK´yı çalıştıran Mehmet Hakkı Hocaoğlu ile anlaştı.Tekni
Bordo-beyazlı ekip, teknik direktörlük görevi için son olarak Osmaniyespor FK´yı çalıştıran Mehmet Hakkı Hocaoğlu ile anlaştı.
Teknik sorumlu Samet Ersöz´den boşalan teknik direktörlük koltuğu için 23 Elazığ FK, son olarak Osmaniyespor FK´yı çalıştıran Mehmet Hakkı Hocaoğlu ile el sıkıştı. Deprem felaketi sonrası ligden çekilen Osmaniyespor´da son olarak görev yapan Hocaoğlu, yarın veya cumartesi günü Elazığ´a gelerek resmi sözleşmeye imza atacak.
1975 Hatay doğumlu olan Hocaoğlu, teknik direktörlük kariyerine Anadolu Üsküdar 1908´de başladı. Sivasspor U21 takımı, 1930 Bafraspor, Payas Belediyespor, Atakum Belediye, Çarşambaspor, Sinopspor, Erbaaspor ve Kırşehir Belediyespor´u çalıştıran tecrübeli çalıştırıcı son olarak Osmaniyespor´da görev yaptı. Hocaoğlu, deprem felaketi sonrası takımının ligden çekilmesiyle geçtiğimiz sezon 6 şubat tarihinden sonra hiçbir takımda görev yapmadı.