casino siteleri

27 yıl sonra gelen mutluluk

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 24 Ekim 2023 11:26
27 yıl sonra gelen mutluluk
Sivas´ın Şarkışla ilçesinde yaşayan klasik araba tutkunu Ali Temurbaş, sahip olduğu 1987 model Hacı Murat marka aracına gözü gibi bakıyor
Sivas´ın Şarkışla ilçesinde yaşayan klasik araba tutkunu Ali Temurbaş, sahip olduğu 1987 model Hacı Murat marka aracına gözü gibi bakıyor.
Şarkışla´da yaşayan klasik araba tutkunu Ali Temurbaş (45), 1993 yılında aldığı 1972 model Hacı Murat marka aracını 1996 yılında askere gitmek için sattı. Askerden sonra farklı araçlara binen Temurbaş, kullandığı Hacı Murat aracının verdiği mutluluğu başka araçlarda bulamayınca kolları sıvadı. Askere gitmeden önce sattığı 1987 model Hacı Murat marka aracını uzun uğraşlar sonrası Kayseri´de buldu. Tutkulu olduğu klasik otomobili yeniden satın alan Temurbaş, 27 yıl sonra aracına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

Nostalji arabalardan vazgeçemiyor
Ali Temurbaş, aracın çok güzel olduğunu ifade ederek, "27 yıldır sürekli nostalji araba kullanıyorum. Alıyorum satıyorum sürekli. Bu araçtan vazgeçemediğim için sattığım aracı tekrardan aldım. Şu an bu arabayı kullanıyorum. Bu arabalar, nostalji sevilen arabalar. Türkiye yapımı. Çok güzel bir araç" dedi.