casino siteleri

3 ayaklı civcivine özenle bakıyor

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 13 Haziran 2023 10:33
3 ayaklı civcivine özenle bakıyor
Kahramanmaraş´ın Elbistan ilçesinde bir vatandaş, kümesinde beslediği civcivlerden birinin 3 ayaklı olduğunu fark ederek, ona özenle bakıyor
Kahramanmaraş´ın Elbistan ilçesinde bir vatandaş, kümesinde beslediği civcivlerden birinin 3 ayaklı olduğunu fark ederek, ona özenle bakıyor.
İlçeye bağlı Tepebaşı Mahallesi´nde yaşayan Sebati Bilir, evinin bahçesinde yetiştirmek üzere 30´a yakın civciv aldı. Civcivleri kümese götüren Bilir´in yem verdiği hayvanlardan biri dikkatini çekti. Civcivi kontrol eden Bilir, 3 ayağının olduğunu gördü. O günden bugüne kadar 3 ayaklı civciv için özel özen gösteren Bilir, "Bu civciv bizim için çok farklı. Tavuk olunca da kesmeyeceğiz" dedi.
Civcivin 3 ayaklı olduğunu görünce şaşırdığını belirten çiftçi Sebati Bilir, uzun süredir tavuk beslediğini ancak böyle bir durumla daha önce hiç karşılaşmadığını söyledi.
3 ayaklı civcivin, çevredekilerin ilgi odağı haline geldiğini anlatan Elmas, "Kendi ihtiyacımız için evimizin bahçesinde tavuk besliyoruz. Her zamanki gibi bu yıl da çarşıdan civciv satın aldım. Eve geldiğimde bunun yürüyüşünde bir farklılık gördüm. Kontrol ettiğimde ise 3 ayağı olduğunu fark ettik. İlk defa böyle bir durumla karşılaştık. 2 tane normal ayağı var diğer ayağı ise vücudunun arkasında bulunuyor. Sağlığı gayet yerinde. Şimdilik yürüyüşüne ve yaşamına bir engel olmuyor. Başka yerlerde böyle olaylar olduğunu duymuştum ama ilk kez karşılaşıyorum" şeklinde konuştu.
Aldığı civcivlerden 20´sinin hayatta kaldığına da dikkat çeken Bilir, "Bunu 3 aydır besliyorum. Kesmeyi de düşünmüyorum" ifadesini kullandı.