casino siteleri

4 ilimiz büyük hasar gördü bunlardan biri de Malatya’ydı

Siyaset Haber Girişi : 17 Şubat 2024 22:30
4 ilimiz büyük hasar gördü bunlardan biri de Malatya’ydı
4 ilimiz büyük hasar gördü bunlardan biri de Malatya’ydı

 

Deprem konutları

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, katıldığı mahalle toplantılarında vatandaşlarla bir araya geldi. Gittiği her mahallede coşkuyla karşılanan Sami Er, göreve geldiklerinde hiç vakit kaybetmeden Malatya’yı yeniden ayağa kaldırmak için yoğun bir mesai harcayacaklarını söyledi.


31 Mart seçimleri öncesi seçim çalışmalarına hız veren AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sami Er, düzenlenen mahalle toplantıları ile vatandaşlarla buluştu. Beraberinde AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ve İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı ile ilk olarak Yeşiltepe Semt Konağı’nda gerçekleşen buluşmaya katılan Sami Er, burada Gazi Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.  Başkan adayı Sami Er, depremde yıkılan Malatya’yı el birliği ile eskisinden daha güzel ve güvenli bir şehir haline getirmek için çalışacaklarını söyledi.


Malatya’nın her seçimde Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sahip çıktığını ve arkasında durduğunu da hatırlatan Er, “Ben inanıyorum ki Malatya’da kendine yakışanı yapacak, rekor oyla hem bizleri hem de diğer tüm adaylarımızı seçecektir. Bir 6 Şubat depremi yaşadık, üst üste 2 büyük depremi hep birlikte yaşadık. 11 ili kapsayan bu depremde 4 ilimiz büyük hasar gördü bunlardan biri de Malatya’ydı. Çok ciddi kayıplarımız oldu, canlarız gitti” diye konuştu.


Geçmiş dönemde TOKİ ve belediyecilik deneyimlerinin bulunduğu da ifade eden Er,  bu tecrübesini Malatya’yı yeniden ihya ve inşa etmede kullanacaklarını söyledi.

 

-“İMARI PLANLARKEN İNSAN YAŞAMINI, HAYATINI, MUTLULUĞUNU GARANTİLEYEN BİR ANLAYIŞI İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”

 

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. İlhan Geçit ise yaklaşan yerel seçimlerin önemine değinerek, “Yerel seçimler mahallemizin, ilçemizin ve şehrimizin şekilleneceği bir seçim. İnşallah her seçimde olduğu gibi bu seçimde de AK Parti’miz ve Cumhurbaşkanımızın arkasında yer alan Malatya’mız bu seçimlerde de rekor bir oyla tercihini kullanacaktır” dedi.


Seçim sürecinde en önemli önceliklerinin deprem olduğunu ve bundan sonrası için şehrin yeniden inşası noktasında yapılacak çalışmaların önemine değinen Geçit, “İmarı planlarken insan yaşamını, insanının hayatını, mutluluğunu garantileyen bir imar anlayışı içerisinde olacağız. Çok büyük bir acı yaşadık. Bu acıdan büyük ders çıkaracağız. Bunu önümüze koyup düşüneceğiz, bundan sonra şehri yapılandırırken asla bir daha böyle bir acının yaşanmasına müsaade etmeyeceğiz. Belediyecilik ekip kurma, organizasyon, karar alma ve yönetme becerisidir. Buna da sahip olduğumuzu düşünüyorum” diye konuştu.

 

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.