casino siteleri

4346 Personel Alımı Başladı

Gündem Haber Girişi : 25 Ağustos 2021 15:00
4346 Personel Alımı Başladı
Gençlik ve Spor Bakanlığı 4346 personel alımı ve sürekli işçi alımı ilan kılavuzu yayınlandı.

İlana göre en az ortaöğretim (lise ve dengi) mezunları başvuru yapabilecek. GSB personel alımları Türkiye İş Kurumu tarafından yapılacak.

 

Deprem konutları

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI İŞÇİ ALIMI BAŞVURU 

Gençlik ve Spor Bakanlığı İşçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır sorusuna yanıt arayan vatandaşlar için hemen belirtelim ki adaylar 23-27 Ağustos 2021 tarihleri arasında esube.iskur.gov.tr adresi üzerinden "İş Arayan" linki ile TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilecek. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvuru yapılabilecek. Başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan birinci yerleşim yeri adresi dikkate alınacak. Başvuru süresi içerisinde ikametini talebin karşılanacağı yere taşıyan adayların başvurusu kabul edilmeyecek. İŞKUR tarafından kura çekimi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekimi 15 Eylül 2021 Çarşamba günü yapılacak. Kura çekim yeri Bakanlığın internet sitesinde yayınlanacak.

Ek-1 Sürekli İşçi Alımı Kontenjan Dağılımı için tıklayınız.

İŞKUR Duyurusu ve Başvuru linki için tıklayınız.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.