casino siteleri

50 şahsa işlem yapıldı 4´ü tutuklandı

Asayiş Haber Girişi : 20 Haziran 2022 15:51
50 şahsa işlem yapıldı 4´ü tutuklandı
Sivas´ta uyuşturucu ile mücadele çalışmaları çerçevesinde sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 50 kişi hakkında işlem
Sivas´ta uyuşturucu ile mücadele çalışmaları çerçevesinde sokak satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonlarda 50 kişi hakkında işlem yapıldı, 4 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Edinilen bilgiye göre Sivas İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri son 15 gün içerisinde onlarda adrese baskınlar düzenledi. Düzenlenen baskınlar ve operasyonlarda; 15 gram metamfetamin, 51 adet uyuşturucu hap, 7 adet Ecstasy hap, bir miktar hint keneviri, bir miktar esrar maddesi, uyuşturucu imalatında ve tüketiminde kullanılan araç gereçler, 2 adet ruhsatsız tabanca ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği düşünülen 2 bin 260 TL ele geçirildi.
50 kişi hakkında uyuşturucu satın almak, uyuşturucu imalatı ve satışı, uyuşturucu bulundurmak ve ruhsatsız silah bulundurmak gibi suçlamalar ile işlem yapıldı. İşlem yapılan 50 kişiden 4´ü tutuklanarak cezaevine konuldu.