casino siteleri

6 Şubat depremine ait yeni görüntüler

Asayiş Haber Girişi : 17 Ocak 2024 13:05
6 Şubat depremine ait yeni görüntüler
6 Şubat depreminde camide yaşananlar kameraya yansıdı

6 Şubatta yaşanan asrın felaketine Malatyada camide yakalanan vatandaşların panik anlarının görüntüsü ortaya çıktı.

Deprem konutları

 


6 Şubatta Kahramanmaraşın Pazarcık ilçesi merkezli yaşanan 7.7 büyüklüğündeki depremin ardından Malatyada vatandaşlar soğuk hava nedeniyle cami ve sosyal tesislere sığınmışlardı. Malatyanın Battalgazi ilçesinde bulunan Çöşnük Musa Kazım Camiinde, saat 13.24te yaşanan merkez üssü Elbistan olan 7.6 büyüklüğündeki ikinci depremde yaşananlar kameralara yansıdı. İlk defa ortaya çıkan görüntülerde, yaşanan felaketin boyutu bir kez daha gözler önüne serildi.

 

YouTube Haber arası


Görüntülerde saatler 13.24ü gösterdiğinde önce hafif olarak başlayan sarsıntının sonrasında şiddetini arttırdığı görülüyor. Camiye sığınan vatandaşların panikle kaçışmaları kameralara yansırken yaşlı bir vatandaşın ise oturduğu sandalyeden kalkamadığı ve deprem süresince dua ettiği kameralara yansıdı. Yine bir başka vatandaşın da önce caminin kolonuna sarıldığı, sarsıntının azalmasıyla birlikte dışarı kaçtığı görülüyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.