casino siteleri

8 ay yürüyemedi, sağlığına kavuşunca engellileri unutmadı

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 03 Haziran 2023 10:13
8 ay yürüyemedi, sağlığına kavuşunca engellileri unutmadı
Hollanda´da geçirdiği operasyon sonrası 8 ay tekerlekli sandalyeye mahkum kalan gurbetçi kadın, memleketi olan Sivas´ın Şarkışla ilçesinde
Hollanda´da geçirdiği operasyon sonrası 8 ay tekerlekli sandalyeye mahkum kalan gurbetçi kadın, memleketi olan Sivas´ın Şarkışla ilçesindeki engelli vatandaşları unutmayarak, onlara engelli aracı gönderiyor.
Hollanda´da geçirdiği hastalık sonrası 8 ay boyunca yürüyemeyen ve tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Sema Kürkçü, sağlığına kavuştuktan sonra engelli vatandaşlara destek olmaya başladı. Kürkçü, neredeyse her yıl memleketi Sivas´ın Şarkışla ilçesindeki engelli vatandaşlara akülü tekerlekli sandalye temin ediyor. Şimdiye kadar toplam 21 aracı engelli vatandaşlarla buluşturan Kürkçü, son olarak 8 aracı ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Akülü araçları teslim alan ve engellilere ulaştırılmasına aracılık eden Mahmut Alıcı, hayırsever Kürkçü´nün geçen yıllarda da ilçeye 13 adet akülü araç gönderdiğini hatırlattı. Kürkçü´ye teşekkür eden Alıcı, bu tür yardımların örnek olmasını diledi. Akülü araçlarına kavuşan bedensel engelli vatandaşlar ise hayır sahibi Sema Kürkçü´ye teşekkür ettiler.