casino siteleri

ABD VE BATI’NIN GÜÇLÜ TÜRKİYE RAHATSIZLIĞI ( 2 )

Bir önceki yazımızın son bölümünde, 15 Temmuz gecesi sonrası günlerde FETÖ’ cü terör örgütünün başarısızlığa uğramasından dolayı, Barak Obama ve Amerikan üst düzey yetkililerinin nasıl üzüldüklerini bütün Türkiye çok iyi biliyor cümlesi ile yazımızı noktalamıştık. Çünkü Türkiye’de 1940’tan sonra teşebbüs  ettiği tüm darbeleri amaçları doğrultusundan başaran Amerika, 15 Temmuz FETÖ’cü darbenin gerçekleşmemesinden çok ama çok rahatsız olmuştur..  Çünkü Türkiye’nin ayakları üstüne kalkması demek, onların bu bölgede işlerinin bittiği demektir..

Elbete ki, 15 temmuz darbesinin asıl planlayıcısı büyük şeytan İngiltere senaryoyu hazırladı, Amerika ve Almanya’da elindeki tüm imkanları ile uygulamaya koymaya çalıştılar. Dünya’nın son yüz yıllık zaman diliminde, Kendilerini Dünya’nın süper gücü olarak gören ABD ve İngiltere, bir zamanların güçlü Sovyet Rusya federasyonunun 1990’dan dağılmasından sonra, artık kendilerini Dünya’nın asıl sahipleri olarak görmeye başladılar..

Bu her iki ülke; ABD ve İngitere'ye; Osmanlının yıkılmasından sonra haddini bildirecek güçlü bir devlet karşılarından olmayınca; adeta bizim her yaptığımız eylem mutlaka Dünya’da doğru olarak kabullenmelidir düşüncesine kendilerini kaptırdılar..

Mesela İngiltere Kraliçesi Elizabeth bakın ne diyor: “bugün yine Türkiye'yi işgal etmek istesek, bizi çiçeklerle karşılayacak adamlarımız hazır, Tıpkı 1920’de olduğu gibi.” diyor

Ve yine Kraliçe Elizabeth’in Türkiye ile ilgili diğer bir açıklaması oldukça büyük bir önem arz etmektedir.  Kraliçe Elizabeth Türkiye’yi kast ederek diyor ki: “biz onlara (LAİKLİK) adı altında öyle bir format attık ki, yetiştirdikleri nesiller bile bize hizmet edecek. Bu nesil bir gün gerçekleri duyarsa inanmayacak ve gerçekleri anlatanlara küfür  edecek “diyor..

Evet, değerli okurlarım, işte tıpkı zamanımızda bazı kesimlerin Laiklik denilince nasıl taptıklarını ve nasıl agresifleşip sanki kutsal bir metinmiş gibi nasıl taptıklarını hergün çeşitli açıklamalarında görüyor ve izliyoruz. Oysa ki 1937 yılında Anayasamıza eklenen Laiklik maddesi, Lozan’da masa başında alınan bazı gizli karalar gereği, Türkiye’nin elini kolunu bağlamak için kurulmuş bir Haçlı zihniyeti  tuzağıdır. Maalesef son 94 yılda milli eğitim müfredatında genç nesillere öyle bir eğitim verildi ki, bu süre zarfında yetişen nesillerin bu tuzağı anlamamaları için de içeriden ve dışarıdan her türlü önlem alındı..

Ve yine büyük şeytan ingiltere Başbakanlarından Vinston Churcill’in Türkiye ilgili bir açıklaması oldukça dehşet vericidir. Churchill diyor ki:  “Ortadoğu’da huzur ve siyasi istikrarı sağlayamadık.  Bizden sonra ABD ve Rusya bu istikrarsızlığı son derece kötü hale getirecekler. Ortadoğu’da istikrar ancak Osmanlı’nın varisi Türkiye’nin dahili ile gerçekleşecektir. Buna mani olmak için savaş dahil her çareye baş vurun”. diyor dönemin ingiltere Başbakanı Churchill..

 Evet, (İngitere Başbakanı Vinston Churchill.) Türkiye ile ilgili diğer önemli bir açıklaması: Churchill diyor ki: Eğer “Türkiye solarsa sulayın, büyürse budayın” diyor..

İşte son  80 yıldır Türkiye görüldüğü gibi, ABD ve Batının vesayeti altında 2002’ye kadar iktidarları çeşitli şekillerde kontrol ederek  zaman zaman darbelerle 2002’ye kadar getirdiler..

Ve maalesef insanımızın ve yetişen genç nesillerimizin bütün bu tuzakları anlamaması için de,( Laiklik, Çağdaşlık, İlericilik ve yönümüzü batıya döndük) gibi argümanları ile kalın duvarlar örerek insanımızın asıl gerçeklerin farkına varmamasını sağladılar..

İşte yukarıda insanımıza tuzak olarak kullandıkları bütün bu kavramların asıl içeriğini detaylıca açıklanmaması ve bilinmemesi içinde ellerinde gelen her şeyi yaptılar. Çünkü son 80 yıldır  içimizde onların yetiştirdikleri  ajanları ve maddi olarak destekledikleri iş adamları, yazılı ve görsel medyaları, holdingleri vasıtası ile sistemlerini ülkemizde bu günlere kadar getirdiler..

Peki millet olarak, insanımızın bir bölümü neden bütün bu tuzakların farkına  bir türlü varmıyor dersiniz? İşte bize kurulan bu tuzakları anlamamız için, kafamıza birileri tarafından yerleştirilen çıkracı, menfaatçi, ayrılıkçı siyasi ideolojilerin etkisinden kurtulup,( milli bir refleksle ) asıl gerçekleri irdelemeye çalıştığımız andan itibaren asıl bütün gerçeklerin farkına varacağız İnşallah..!

Rabbim tüm milletimize gerçek  anlamda uyanmayı ve gerçek anlamda şuurlanmayı nasip etsin. Amin.

Saygılarımla. / [email protected]