casino siteleri

Adil Gevrek yaptıkları destek gecesine katılan herkese teşekkür etti.

Haber Girişi : 19 Mart 2015 12:17
Adil Gevrek yaptıkları destek gecesine katılan herkese teşekkür etti.

Adil Gevrek yaptıkları destek gecesine katılan herkese teşekkür etti.
İstanbul'da yaptıkları destek gecesinin amacına ulaştığını belirten Başkan Adil Gevrek, çok az kulübe nasip olacak bir gece gerçekleştirdiklerini ve bu gecede Malatyalıların güzel bir birlik beraberlik tablosu ortaya koyduklarını söyledi.

Deprem konutları

Bu tür gecelerin amacının kulübe maddi-manevi destek sağlamak olduğunu ifade eden Başkan Adil Gevrek, "Destek gecemize katılıp, bizi yalnız bırakmayan hemşehrilerimize tek tek teşekkür ediyorum. Malatya uzun süredir böyle bir birlik tablosuna hasretti. Bu tablonun oluşmasında emeği geçen herkesi kutluyorum. Bu tür gecelerin amacı manevi ve maddi destek noktasında bir kıvılcım çakabilmektir. Gecemiz amacına ulaştı. Bu tabloyu görmek beni ziyadesiyle memnun etti. İnanıyorum ki bu birliktelik şampiyonluğu da getirecektir. Geceye katılıp gerek maddi gerekse de manevi olarak yanımızda olan hemşehrilerime teşekkürü bir borç biliyorum" dedi.

YouTube Haber arası

Başkan Adil Gevrek, gecede kendilerine destek sözü verenlerin isimlerinin medyaya yansıması konusuna da değinerek, "Ortalıkta dolaşan iddialara cevap verme adına geceye dair her şeyi kamuoyu ile paylaştık. Bugüne kadar kulübü şeffaf bir şekilde yönettik, bundan sonraki süreçte de bu yönde çaba sarf edeceğiz. Ortalıkta, geceden elde edilen ya da sözü verilen para rakamlarıyla ilgili dolaşan yanlış bilgiler vardı. Biz de bu iddiaların doğru olmadığını anlatmak için gecemize katılanları ve verilen destek miktarını paylaştık. Ancak bu basına öyle bir yansıdı ki, sanki biz alacaklı, gecemize katılanlar borçluymuş gibi bir algı doğdu. İnanın bu beni çok üzdü. Çünkü güzel bir tablo oluşturduk. Bu tür söylentiler birlikteliğimize de zarar verir. Sonuçta bu gönüllülük esasına dayalı bir geceydi ve geceye katılan herkes çok değerli, saygınlığı olan insanlardı. Çok az kulübe nasip olacak bir gece gerçekleştirdik. Ben şahsen gecenin amacına ulaştığını düşünüyorum. İnşallah bu gecede bir kez daha ortaya koyduğumuz bu birlik beraberlik bizi şampiyonluğa ulaştıracaktır" şeklinde konuştu.