casino siteleri

ADINI DAĞLARA YAZDIM ‘İRFAN HOCA’

Bu hafta kendi evimizde Şanlıurfa sporu mağlup etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Ofansif anlamda yetersizliğimize değinmiştik. Bugün ise defansif anlamdaki başarımızdan bahsedebiliriz. Velev ki rakibimize çok fazla alan bırakmadık. Askar, Edinho gibi hızlı oyunculara sahip Urfa ekibi temsilcimiz karşısında pek fazla pozisyon bulamadı. Urfa sporun ataklarını kesmeyi başardık. Orta alanda Sedat Ağcay ,defansta Sadık’ ın liderliği defansif anlamda başarımızı pekiştirdi. Güzel bir söz vardır. ‘Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçermiş.’ Temsilcimizin başarısına giden yol ise defansif oynamasından geçiyormuş. Maçın iyi analiz edildiği ve dersimize çalıştığımız belli. İrfan hocayı bu anlamda tebrik ediyoruz. Bu taktik bundan sonra ki maçlarda ise yarar mı bilemem.  Aykut Kocaman’ın oyun taktiği aklıma geldi. Tesadüf bu ki Konya spor da aynı skorla Fenerbahçe’yi mağlup etti. Play-off umutlarımızın tekrar yeşerdiği şu haftalarda Malatya taraftarı olarak takımımızın arkasındayız. Süper lige çıkan neden biz olmayalım. ‘Olamaz mı? Olabilir’

Büyük bir aileyiz demiştik. Dün oyuncularımız teknik ekip ve taraftarlar üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Bu da maçı farklı bir atmosferde izlememize neden oldu.

Maçta öne çıkanlar: 5. Dakika da temsilcimizin duran toptan yaptığı ortayı Ramazan Kahya düzgün bir vuruşla ağlara gönderdi. İlk golü bulmamız takımımızın motivasyonunu arttırdı. Zaman zaman topla oynama oranında geriye düşsek de bunun taktiksel bir amacı olduğu skor ortaya koydu zaten. Şanlıurfa spor Vedat’ın 59. Dakikada serbes vuruştan  yediği  hatalı golle 1-1 i yakadı. Evet bu golü yemek bizleri hayal kırıklığına uğrattı ama taraftarın Vedat’a sahip çıkması bizleri gururlandırdı. Futbolun etikliğine yakışan da buydu. 65. Dakika da Urfa ekibinin defansının uyuması Mba’nın fırsatçılığıyla birleşince 2. Golü bulduk. 90 dakika bu skorla tamamlandı ve Şanlıurfa sporu evimizden eli boş gönderdik.

Malatya spor ailesi olarak play-offa çıkmak dileğiyle…