casino siteleri

Adıyaman´da yöresel ürünlere yoğun ilgi

Ekonomi Haber Girişi : 21 Ekim 2022 14:55
Adıyaman´da yöresel ürünlere yoğun ilgi
Adıyaman´da bu yıl 10.´su düzenlenen "Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarı" yoğun ilgi görüyor. 21-30 Ekim tar
Adıyaman´da bu yıl 10.´su düzenlenen "Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarı" yoğun ilgi görüyor. 21-30 Ekim tarihleri arasında açık olacak olan fuarda ürünler satışa sunuldu.
Adıyaman Fuar Merkezinde, Medya Trend Fuar ve Organizasyon tarafından gerçekleştirilen fuarda, Türkiye´nin çeşitli yörelerinden ürünler satışa sunuldu. Medya Trend Fuar ve Organizasyon Sorumlusu Mustafa Gül, Türkiye´nin birçok ilinden 70 firmanın fuara katıldığını ve ilginin büyük olduğunu vurguladı. Herkesi fuar alanına davet ettiklerini söyleyen Gül, "Adıyaman´da ´Gıda, Yöresel Ürünler, Hediyelik Eşya ve El Sanatları Fuarı´nın 10.´sunu düzenliyoruz. 5 yıldan bu yana, yılda 2 defa ocak ve ekim ayında yapılıyor. 21-30 Ekim tarihleri arasında Adıyaman Fuar Merkezi ziyaretçilerini ağırlayacak. Türkiye´nin her yerinden gıda, yöresel ürünler, hediyelik eşya ve el sanatları bu fuarda yer alıyor. 70 firmamız stant açtı. Bizler bütün halkımızı fuar alanına bekliyoruz" diye konuştu.