casino siteleri

Adıyamanda İsmail Haniyenin çocukları ve torunları için gıyabi cenaze namazı kılındı

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 12 Nisan 2024 16:12
Adıyamanda İsmail Haniyenin çocukları ve torunları için gıyabi cenaze namazı kılındı
Adıyamanda çeşitli sivil toplum kuruluşları, Hamasın Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyyenin 3 oğlu ile 4 torunu ve Gazze Şehitleri için gıyabi cenaze nam
Adıyamanda çeşitli sivil toplum kuruluşları, Hamasın Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyyenin 3 oğlu ile 4 torunu ve Gazze Şehitleri için gıyabi cenaze namazı kılındı.
7 Ekimden bu yana Gazzede devam eden soykırımı lanetlemek ve Hamasın Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniyyenin 3 oğlu ile 4 torunu ile Gazzede şehit olanlar için cuma namazı sonrasında sivil toplum kuruluşları Yenipınar Camii avlusunda toplandı.
İsmail Haniyenin çocukları ve torunları için kılınan gıyabi cenaze namazının ardından basın açıklaması düzenlendi. Sloganlar ve tekbirler eşliğinde yapılan basın açıklamasını Adıyaman STK Platformu adına Mustafa Kirişci yaptı.
Mustafa Kirişci, Bayramın ilk günü Gazzede 3 çocuğunu, 4 torununu ve şimdiye kadar 60 yakınını şehit olarak veren cesur lider İsmail Haniyyeye selam olsun. Öyle ki Haniyye bu büyük acıyı yaşarken bile asla duruşunu, sükunetini ve metanetini bozmadan bütün dünyaya şunları söyledi: Düşman oğullarımı öldürerek duruşumuzu değiştireceğimizi zannediyorsa yanılıyor. Oğullarımın ve torunlarımın kanı Gazzede şehit olan insanlarımızın kanından daha kıymetli değildir, çünkü hepsi benim evlatlarımdır" dedi.