casino siteleri

ADLİYE'DE SICAK DAKİKALAR! TERÖRİSTLER ÖLDÜRÜLDÜ

Gündem Haber Girişi : 31 Mart 2015 22:53
ADLİYE'DE SICAK DAKİKALAR! TERÖRİSTLER ÖLDÜRÜLDÜ

İstanbul Adliyesinde öğle vakti başlayan rehine operasyonunda silah seslerin gelmesiyle teröristlere operasyon düzenlendi ve teröristler öldürüldü. Savcı ise ağır yaralandı. Hastanye kaldırılan savcı ameliyata alındı.

Deprem konutları

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok operasyonla ilgili açıklamada bulundu:

"Bugün iki teröristin adliyemize girereksavcımız Mehmet Selim beyin odasına girmişler ve rehin almışlardır. 6 saat boyunca gerek emniyet teşkilatı, gerek başsavcılığımız, vekillerimiz iletişim kanallarını açık bırakmak suretiyle yapılması lazım gelen bütün görüşmeleri yapmış, bu arada İstanbul Barosu Başkanımız Ümit Kocasakal da bu iletişim kanallarının kurulmasında emniyet teşkilatına yardımcı olmuştur."

6 saat boyunca sabırla ve metanetle ve bütün güvenlik önlemlerini almak şartıyla, yapmış olduğumuz çalışmalar sonucunda maalesef teröristler telefonla iletişim kurulduğu bir anda rehin almış oldukları başsavcımızın odasından silah seslerinin gelmesi üzerine, emniyet birimlerimiz güvenlik kuvvetlerimiz odaya operasyon yapmışlardır.

YouTube Haber arası

"Başsavcımız Mehmet Selim bey ağır yaralı olarak hastanededir. Operasyon sonucu iki terörist de ölü olarak ele geçirilmiştir. Bütün iletişim kanallarını kullanmamıza rağmen, adli teşkilatın bütün iyi niyetlerine rağmen olumlu bir netice alınmamış ve savcımıza silahla müdahalede bulunmuşlardır. biz de operasyonu gerçekleştirdik, savcımız şu anda hastanede ameliyatta. Acil şifalar diliyorum."