casino siteleri

Afganistan uyruklu çobanın cinayet şüphelisi yakalandı

Asayiş Haber Girişi : 10 Ekim 2023 16:03
Afganistan uyruklu çobanın cinayet şüphelisi yakalandı
Kahramanmaraş´ın Elbistan ilçesinde, Afganistan uyruklu çobanı av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen cinayet şüphelisi, jandarma ekipleri
Kahramanmaraş´ın Elbistan ilçesinde, Afganistan uyruklu çobanı av tüfeğiyle öldürdüğü iddia edilen cinayet şüphelisi, jandarma ekiplerinin titiz çalışması sonucu yakalandı.
İlçeye bağlı kırsal Körücek Mahallesi´nde 5 Ekim günü yaşanan olayda; mahallede çobanlık yapan 25 yaşındaki Afganistan uyruklu Esed Abdillah, hayvanları otlatmak için gittiği arazide av tüfeğiyle vurulmuş olarak bulunmuştu. Elbistan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri ve `jandarmanın dedektifleri´ Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), cinayet zanlısını tespit etmek için geniş çaplı araştırma başlattı. Jandarma ve JASAT ekipleri, cinayetin işlendiği silahı olay yerinden yaklaşık 1 kilometre uzaklıkta çalılığın arasına gizlenmiş olarak buldu. İncelemenin devamında; cinayet şüphelisi olarak Afganistan uyruklu H.M.´yi gözaltına alındı. Zanlı, jandarmadaki işlemlerinin ardından Elbistan Adliyesi´ne sevk edildi. Savcılık sorgusunda olayı itiraf eden cinayet şüphelisi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.