casino siteleri

Afşin Belediyesinde devir teslim, yeni başkan göreve başladı

POLİTİKA Haber Girişi : 04 Nisan 2024 10:25
Afşin Belediyesinde devir teslim, yeni başkan göreve başladı
Yerel seçimlerde Afşin Belediye Başkanı seçilen Koray Kıraç, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Mazbatayı aldıktan sonra Afşin Belediyesinde devir
Yerel seçimlerde Afşin Belediye Başkanı seçilen Koray Kıraç, İlçe Seçim Kurulundan mazbatasını aldı. Mazbatayı aldıktan sonra Afşin Belediyesinde devir teslim töreni gerçekleştirildi.
31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Afşin Belediye Başkanı seçilen Koray Kıraç, görevi devraldı. Belediye meclis üyeleri, partililer ve akrabalarıyla birlikte Afşin Belediyesine gelen yeni başkan Kıraça, resmi mühür teslim edildi.
Çiçeği burnunda başkan Kıraç, Elhamdülillah onca birleşmeye, onca çabalarına rağmen, onca birlikteliklere rağmen iki partimizin AK Partimizin ve Milliyetçi Hareket Partimizin birleşmeleriyle birlikte Allaha hamdolsun zaferle çıktık. Allah hepinizden razı olsun. Kuzey ilçede tek kazanan belediye başkanı olarak sizlere şükranlarımı sunuyorum. Ekip arkadaşlarıma, yol arkadaşlarıma, bunun değerli olduğunu biliyorum. Bu kadar değerli bir belediye başkanı belki de her babayiğide nasip olmaz. Türkiyenin birçok yerinde tepkisel oylarıyla birlikte ciddi manada düşüş yaşanmıştır. Allahın izniyle oturup bunları değerlendireceğiz. Cumhurbaşkanımızın da Devlet Beyimizin de Allahın izniyle önümüzdeki dönemde tekrar yükselişlerle şahlanışlarında hep birlikte çalışarak göreceğiz dedi.

"Bölgemizin en iyi belediyesi olacağız"
Kıraç, Allaha hamdolsun bugünden itibaren bir haftadır ekip arkadaşlarımızla belli bir planlama dahilinde ne yapacağımızı Afşinde önceliklerimizin ne olduğunu konuştuk. Bunların hepsini Allahın izniyle yarından itibaren tıkır tıkır işleteceğiz. Farklı bir belediyecilik anlayışı, şeffaf bir belediyecilik anlayışı denetlenebilir bir belediye anlayışı. Ayrıca işçileriyle, memurlarıyla çalışkan, daha dinamik, karınca gibi sabah başlayıp ve mesai saatleri içerisinde herkes hakkı, hukuka, kurallara uyarak bu işi inşallah bölgemizde en iyi belediye başkanlığını da en iyi belediyesi olacağımıza inanıyorum. Ve önümüzdeki hafta da caddelerimizdeki, sokaklarımızdaki değişimi görmenizi isteyeceğiz. Bunu söz verdik. Sözümüz var 7/24 bize verilen bu oyların, bize verilen bu desteğin karşılığında kimsenin hakkını yemeden yedirmeden. Kimseye efelik yapmadan, kimseye büyüklenmeden kibirlenmeden Allahın izniyle beraber çalışacağız dedi.

"Çok farklı Afşin olacak"
Kıraç, Elbistanda, Göksunda ve birçok ilçeden, daha çok ileri gitmiş bir Afşin göreceksiniz. Öyle yorulmak yok, ondan sonra yorulup, yan gelip yatmak yok, ekipçilik yok, grupçuluk yok, şunculuk bunculuk yok, particilik yok açık söylüyorum. Biz yol yürümekten yorulmayız, biz iş yapmaktan yorulmayız. Allahın izniyle bu belediyeyi ve bu Afşini inşallah bölgenin kralı yapacağız. Bölgenin bir numarası olacak. Bizim bundan sonraki işimiz gücümüz Afşin Belediyesi olacak dedi.

"İşimiz gücümüz hizmet"
Kıraç, Allaha hamdolsun ama Afşinde dedi ki biz sana güveniyoruz, devam dedi. Elhamdülillah. Biz bu güveni boşa çıkartmayacağız. Biz kibirle uğraşmayacağız. Bizim işimiz gücümüz vatandaşa hizmet olacak. Vatandaşın içerisinde olacağız. Sokakta olacağız, ben dün de itibariyle sokaktaki gezmeye başladım arkadaşlar. Herkesin mutlu mesut oluyor. Allahın izniyle icraatlarımızı beş yıl boyunca yaptığımızda bir bir tek tek yerine getirdiğimizde göreceksiniz ki çok farklı bir Afşin olacak. Biz buna inanıyoruz ve iman ediyoruz. Rabbim de bizi milletimize ve sizlere karşı mahcup etmesin. Allah hepinizden razı olsun. Bu duygu ve düşüncelerle bütün belediye çalışanlarımıza, yanımıza gelen şu anda kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, muhtarlarımıza, il, ilçe başkanlarımıza, encümenlerimize, eski başkanlarımıza, burada Ali Sefer abiye ve büyüklerimize ve küçüklerimize ve annelerimize ve bacılarımıza ve de ağabeylerimize ve herkese teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Her zaman birlikte yol yürüyeceğiz dedi.

"Gönül alacağız"
Kıraç, Ekip arkadaşlarımızla birlikte inşallah hemen bayramın ertesinde mahalleleri tek tek gezeceğiz. Böyle kaçıp gitmek yok. Biz projelerimizi yaptık, arkadaşlarımız oturacak. Onlar tıkır tıkır bu işleri yapacak. Biz de toplumumuzu gezeceğiz. Anne babalarımızı ziyaret edeceğiz. Ninelerimizi, dedelerimizin gönüllerini alacağız. Evlatlarımızın, kızlarımızın ve oğlanlarımızın kapılarını çalıp onlar oturup onlarla istişare edip, onlardan da faydalanmak zorundayız. Gençlerimize onlarla oturacağız. Onlarla sohbet edeceğiz. Onlardan, bilgilerinden, becerilerinden faydalanacağız. Onların görüşünü alacağız dedi.