casino siteleri

Ağbaba: ''Umarım sonuçlarda da emeklerimizin karşılığını alırız''

Malatya Haber Girişi : 07 Haziran 2015 14:45
Ağbaba: ''Umarım sonuçlarda da emeklerimizin karşılığını alırız''
Ağbaba, oyunu Abdulkadir

Oy kullanma işlemi öncesinde sınıfları dolaşan ve sandık görevlilerine çalışmalarında başarılar dileyen Ağbaba, kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlarla fotoğraf çektirerek, sohbet etti.

Deprem konutları

Yoğun ilgi altında oyunu kullanan Ağbaba, "Hayırlı olmasını diliyorum. Güzel bir seçim dönemi geçirdik. Parti olarak da güzel bir kampanya yaptık. Umarım sonuçlarda da emeklerimizin karşılığını alırız" dedi.

AĞBABA: "HERKES HİLE YAPILACAĞINDAN KUŞKU DUYUYOR"

Ağbaba, herkesin içine sinen bir sonuç çıkması temennisinde bulunarak, şunları söyledi: "Tabi maalesef ilk kez bir seçim döneminde bütün siyasi partilere oy veren seçmenler, hile yapılacağından kuşku duyuyor. Bu Türkiye açısından kötü bir şey. AKP, MHP, CHP, HDP'ye oy verecek herkes hile yapılacağından kuşkulu. Özellikle son seçim döneminde trafoya kedi girdikten sonra bu biraz daha arttı. Örgütümüz bu konuda bir tedbir aldı. Örgütümüz yaklaşık bir ton ciğer almış, trafolara kedi girmesini engellemek için. Böyle bir tedbir alarak, kedileri trafolardan uzak tutmaya çalışıyoruz. Malatya'da ciğer kalmadı. Umarım trafoya kediler girmez ve herkesin içine sinen bir sonuç ortaya çıkar."

AĞBABA: “BU SEÇİM DÖNEMİNDE HAKSIZ BİR REKABET YAŞANDI”

YouTube Haber arası

Seçim döneminde haksız bir rekabetin yaşandığını ifade eden Ağbaba, "Siyasi partiler sadece karşılarındaki rakipleriyle değil, Cumhurbaşkanına, iş adamlarına, parti devletine karşı mücadele etmek zorunda kaldı. Biz de, bir siyasi partiyle yarışmadık. Bir parti devletiyle yarıştık. Cumhurbaşkanı'ndan, Büyükşehir Belediye Başkanlarına, kamu kurumlarından bazı yandaş derneklere kadar herkesle yarıştık. Tarafsız olması gereken devlet kurumları AKP'ye oy verilmesi için çalışmalar yaptı. Böyle bir seçim dönemi yaşadık. Umarım, yarın hep birlikte yaşanacak bir Türkiye'ye uyanırız hep beraber. Basın mensupları da yoğun bir dönem geçirdi, onlara da teşekkür ediyorum. Geçmişte Doğan Haber Ajansı ve Cihan Haber Ajansı gibi ajansların protokolde görev yapmaları engellendi; umarım bugün sandık başlarında bu engellenmez ve olağan bir seçim süreci yaşarız diye temenni ediyorum. İnşallah bu temennide de kalmaz" diye konuştu.