casino siteleri

AĞBABA: "ACIYI EN ÇOK ANNELER YAŞIYOR"

Haber Girişi : 11 Mayıs 2015 13:20
AĞBABA:
Cumhuriyet Halk Partisi (

Haçova Köyü Dayanışma ve Kültür Derneği tarafından, Altın Yunus'ta düzenlenen Anneler Günü etkinliğine katılan Ağbaba, "İçinde, mahallesinde büyüdüğüm Haçovalılar ile bir arada bulunmak, onlarla aynı ortamda olmak benim için büyük bir onurdur. Haçova, küçük bir köyün isminden ibaret bir yer. Haçova denildiğinde akla birlik, dayanışma geliyor.

Deprem konutları

 

Haçovalılar her yerde örgütlendiler, derneklerini kurdular ve böylece hem çocuklarını okutuyorlar hem de düzenledikleri etkinliklerle bir araya geliyorlar. Bu anlamda derneğin kurulmasında emeği geçen Haçovalıları tebrik ediyorum" dedi.

 

Ağbaba, acıyı en çok annelerin yaşadığını kaydederek, "Anneler Günü son dönemde buruk geçiyor. Birçok anne, bu günde çocuklarını sevme fırsatı bulamadı. Gezi şehidi Ali İsmail Korkmaz'ın annesini aradım ve anneler gününü kutladım. Berkin Elvan'ın annesini aradım ve Anneler Günü'nü kutladım. Bu vesileyle şiddetin, mağdur olan kadınları da buradan selamlamak istiyorum. Acıyı en çok anneler yaşıyor. Umarım acıların yaşanmadığı, herkesin özgürce yaşayabildiği, herkesin çocuğunun özgürce kendi düşüncesini ifade edebildiği, herkesin evine ekmek götürebildiği, çorbasını kaynatabileceği günler diliyorum. Bize bu acıyı yaşatanlara hesabın sorulacağı günler diliyorum" ifadelerini kullandı.

 

YouTube Haber arası

Ağbaba, düzenlenen etkinlikte yılın annesi seçilen okul arkadaşı İmam Doğan'ın annesi Emine Doğan'a plaket ve çiçek takdim etti.