casino siteleri

AĞBABA: ASGARİ ÜCRETİ 1.500 TL YAPARIZ

Haber Girişi : 06 Haziran 2015 11:10
AĞBABA: ASGARİ ÜCRETİ 1.500 TL YAPARIZ
Ağbaba, yarın yapılacak o

AĞBABA: “CHP İKTİDARINDA ÇALIŞANLARIN YÜZÜ GÜLECEK”

Deprem konutları

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında işsizliğin son bulacağını ve istihdamı artıracaklarını söyledi.

Ziyarette konuşan CMC İnsan Kaynakları Müdürü Umut Türk, Ağbaba'ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.  CMC çağrı merkezi olarak 2009 yılından bu yana Malatya'da hizmet verdiklerini anımsatan Türk, "2009 yılından bu yana Veli bey şirketimizi en az 10 kez ziyaret etti. Özellikle CMC'nin bölge ve Malatya için büyük bir işletme olduğunu ve istihdama katkı sağladığını vurguladı" dedi.

 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, engelli çalıştırma oranının kamuda çok düşük olduğunu ancak CMC'de engelli çalıştırma oranının yakalandığını söyleyerek bundan dolayı şirket yöneticilerini tebrik etti. Ağbaba, “CMC, bizim gözümüz gibi korumamız gereken bir merkez. Burada her düşünceden, her görüşten insanlar çalışıyor ve çalışma ortamlarını da görünce çok mutlu oldum. Keşke tüm Türkiye'deki çalışma koşulları, CMC'nin çalışma koşulları gibi olsa. Herkes özgürce ve çok rahat bir şekilde çalışıyor. Koşulları da oldukça güzel" ifadelerini kullandı.

 

YouTube Haber arası

Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında çalışanların yüzünün güleceğini dile getiren Ağbaba, "Asgari ücreti 1.500 TL yaparız ve tüm gençlerimiz çok daha güzel şartlarda çalışır. Firmalar, asgari ücreti 1.500 TL yapacağımızı söylediğimizde, 'Biz mi vereceğiz?' diyorlar. 1.500 TL'nin vergi yükünü sizlerin üzerinden alacağız, işverenin cebinden de bir şey çıkmayacak. Bizim amacımız istihdamı artırmak. Bizim amacımız kayıtlı istihdamı artırmak. Türkiye'de kayıt dışı ve güvencesiz istihdam çok fazla. Asgari ücretin üzerindeki vergi yükünü kaldırırken, istihdamı da kayıt altına alacağız" diye konuştu.